Moletten is magabiztos

2018.07.21. 16:42

Plus size szépségkirálynő: hurkákkal együtt is szeressük magunkat!

Magyarországon először rendeztek szépségversenyt plus size kategóriában, a koronát Barócsi Viktória szerezte meg.

Szép nem csak egyféleképpen lehet az ember, ezt bizonyította a Balatonlellén, első alkalommal megrendezett Plus Size Queen Szépségverseny, amelyen 31 versenyző mérettette meg magát a zsűri előtt. A 39 év felettiek kategóriájában Barócsi Viktória nyerte el a koronát. A második helyezett Kiss Györgyi, a harmadik Szántó Anikó lett – írja a Heol.hu.

Az egész napos versenyen az indulók fürdőruhában, estélyiben és nappali ruhában is megmutatták magukat a közönségnek és a zsűrinek. A lányok minden ruhában magabiztosan léptek a színpadra. Két kategóriában, 18-38 és 39 év feletti csoportokban indulhattak a jelentkezők. A verseny után a győztes, Barócsi Viktória a tapasztalatairól, a versenyről és arról is beszélt, mit javasol a teltebb hölgyeknek.

Fotó: Faragó Zsolt / Plus Size Magazin

A szépségkirálynő elmondta: nagyon megörült annak, hogy végre Magyarországon is lehetőség van arra, hogy a molett hölgyek is megmutassák magukat.

„Azért jelentkeztem, hogy bebizonyítsam az embereknek,

a 40-es méret és 39 éves kor fölött is lehet szexi és vonzó egy nő.

Nem a korona miatt vágtam bele a versenybe, a kíváncsiság, hogy ez a nap rólunk szól, az új ismeretségek és a szórakozás, ami motivált” – mesélte Viktória.

A portál kérésére a csodaszép győztes tanácsot is adott azoknak a hölgyeknek, akiknek szintén teltebbek az idomaik. Azt mondta, érdemes bátran belevágni egy ilyen versenybe.

„Nagy buli az egész, új embereket ismerhetnek meg, az egész nap róluk szól. Gyönyörű sminket kaphatnak, frizurát és szebbnél szebb ruhákat. És ami nagyon fontos: a szépség relatív, és mindenki szép.

Szeressék és fogadják el magukat, merjenek csinosan és nőiesen öltözködni – ez a legfontosabb, az apró hibákkal, narancsbőrrel és kis hurkákkal együtt, mert mindenkiből csak egy van.”

A borítókép forrása: Plus Size Magazin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!