kísérlet

2017.07.14. 12:13

Milyen érzés a szülés, két férfi kipróbálta

Laboratóriumi körülmények között próbálták ki, hogy mit élhetnek át a nők.

A férfiak nehezen képzelik el, milyen fájdalommal jár a szülés. Ez lehet az oka, hogy sokan úgy gondolják, a nők csak túlreagálják a fájdalmat.

Két férj önként jelentkezett, hogy alávessék magukat egy fájdalomszimulátornak. Erre egy orvosi laborban került sor, ahol elektromos kábelek segítségével „átérezhették” milyen érzés szülni – olvasható a boredpanda oldalán.

A felvétel elején még vidáman közelítették meg a labort, ám ahogy a kísérlet haladt előre, a fájdalom egyre jobban kiült az arcukra. Volt olyan pillanat, amikor nem lehetett tudni, hogy a kíntól nevettek-e vagy a helyzet abszurditásán.

Valljuk be, valóban nem mindennapi látvány, amikor egy férfi speciális légzéstechnikával próbálja enyhíteni fájdalmát.

Egyikük a videó végén anyukájának küldött egy üzenetet:

„Ez szörnyű volt. Anya, ha annak amit tapasztaltam, bármi köze van ahhoz, amit veled tettem évekkel ezelőtt, nagyon sajnálom. Olyan vagy mint egy szuperhős.”

A kísérletet anyák napjára időzítették, a férfiakat elkísérték a feleségeik is, de annak ellenére, hogy tudhatták, milyen szenvedéseket kell átélniük a férjeiknek, nem mutattak túl nagy együttérzést. Végig nevetgélték párjaik megpróbáltatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!