nem vicc

2020.08.30. 19:03

Megtiltották a fürdőzést, mert krokodilt láttak egy német folyó mentén

A hatóságok komolyan vették a bejelentéseket, és a hüllőt két napja keresik a németországi Unstrut folyóban.

Tröbsdorf, 2020. augusztus 30. A vízirendészet és a német életmentők szövetségének csónakjain dolgozó emberek figyelik a németországi Unstrut folyó vizét a Szászország-Anhalt tartomány déli részén fekvő Tröbsdorfban 2020. augusztus 30-án. A német hatóságok fürdési tilalmat rendeltek el, miután két szemtanú is azt közölte a rendőrséggel, hogy egy krokodilt láttak a folyó mentén. MTI/AP/DPA/Sebastian Willnow

Forrás: MTI/AP/DPA

Fotó: Sebastian Willnow

Krokodilveszély miatt rendeltek el fürdési tilalmat a németországi Unstrut folyóban, Szászország-Anhalt tartomány déli részén, a burgenlandi járás területén.

Két szemtanú is azt közölte a rendőrséggel, hogy egy hüllőt látott a folyó mentén, Laucha an der Unstrut település közelében. A hatóságok komolyan vették a bejelentéseket, lezártak két zsilipet, és péntek reggel óta keresik az állatot.

A krokodilveszély miatt elrendelt fürdési tilalom egyelőre szeptember 6-ig érvényes.

Az Unstrut a Saale legbővizűbb, 200 kilométer hosszú mellékfolyója. A fürdési tilalom a türingiai tartományi határtól az Unstrut torkolatáig tartó szakaszra vonatkozik.

Borítókép: A vízirendészet és a német életmentők szövetségének csónakjain dolgozó emberek figyelik a németországi Unstrut folyó vizét a Szászország-Anhalt tartomány déli részén fekvő Tröbsdorfban 2020. augusztus 30-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!