Lopás

2017.07.28. 09:52

Kilenc gyémántot nyelhetett le egy hongkongi rabló

A drágakövek összesen hatmillió dollárt érnek.

Kilenc darab hatmillió dollár összértékű gyémántot nyelhetett le egy férfi a rendőrség gyanúja szerint, amikor megpróbált kirabolni egy hongkongi ékszerboltot – jelentette a helyi média.

A tolvaj csütörtök délután tért be a boltba, akkor, amikor az ékszerbolt személyzete ebédelni ment, és csak egyetlen alkalmazott volt az üzletben.

Ő nyitott ajtót a férfinak, aki gyémántot akart vásárolni. A rabló leütötte az alkalmazottat, és megpróbálta kinyitni a széfet, ám a biztonsági rendszer azonnal működésbe lépett. A tulajdonos azonnal hívta a rendőrséget, amely pillanatok alatt a helyszínre érkezett. Az alkalmazott eszméletlenül feküdt a padlón, a gyanúsított pedig a raktárban bújt el.

A férfinél találtak nyolc darab 5,4 millió amerikai dollár értékű gyémántot, és feltételezik, hogy kilenc másikat lenyelt. A nyomozók azt már kiderítették, hogy a férfi jordániai útlevéllel érkezett Hongkongba, és a nap folyamán már megfordult az üzletben, valószínűleg terepszemlét tartott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!