Az élet a legnagyobb rendező

2021.11.09. 13:52

Így futott össze az Elk*rtuk Klárája az igazival Brüsszelbe menet (videó)

Egy repülőgépen utazott Brüsszelbe Dobrev Klára és az Elk*rtuk című politikai thrillerben őt alakító Gubás Gabi.

A Polgári Magyarországért Alapítvány brüsszeli képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében november 9-én mutatják be Brüsszelben az itthon nagy sikert arató Elk*rtuk című, valós eseményeket feldolgozó politikai thrillert – írja a 888.hu.

A brüsszeli premierre tartó Gubás Gabi és Dobrev Klára egy repülőgépen utazott. A 888.hu szerkesztőségéhez egy videó is eljutott, amelyen jól látható, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő belebotlik Gyurcsánynéba a repülőtéren. A felvételből kiderül, hogy Gubás Gabi meg is lepődik.

A dolog pikantériája, hogy az Elk*rtukban épp a Jászai Mari-díjas színésznő alakítja Dobrevet.

A 888.hu szerkesztősége szerzett egy olyan videót is, amelyen az látható, amint Dobrev Klára a repülőgépen próbálja elhelyezni a bőröndjét, több-kevesebb sikerrel. Minden bizonnyal zavarba jött, hogy találkozott a színésznővel.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője korábban a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a film bemutatójával kapcsolatban:

„2006-ban Magyarország az Európai Unió tagja volt. 2006-ban az akkor hivatalban lévő magyar baloldali kormány és annak miniszterelnöke,

Gyurcsány Ferenc arra adott parancsot, hogy tömeges törvénytelen rendőri erőszakot alkalmazzanak a békés október 23-i megemlékezőkkel szemben.

Ezzel a jogállamiságot alapjaiban megrengető gyurcsányi döntéssel kapcsolatban azóta sem hajlandó a füle botját sem mozdítani az európai baloldal. Ha a »jogállamiság« brüsszeli élharcosait egy kicsit is érdekli a valódi jogállam, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet” – írta Deutsch Tamás.

Egyébként Márki-Zay Péter is épp november 9-én kedden utazott Brüsszelbe, hogy bemutatkozzon odakint mint a magyar baloldal legújabb messiása és megmentője.

Borítókép: a videóból kivágott fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!