merész make-up

2017.09.04. 12:54

Hullámzik a hangulata? Itt a hozzáillő smink

Kontúrceruza, aztán jöhet a rúzs, a szájfény vagy a satír. A sminktetoválás is egyre gyakoribb, ahogyan a trend is gyakran változik a make-up világában. Ezek az ajkak azonban tarolnak, kérdés, hogy milyen értelemben.

Sok különlegesen szép, egyedi vagy éppen borzasztó sminkdivat hódított már világszerte, aztán vagy megmaradtak, és azóta is használjuk őket, vagy feledésbe merültek.

Ezen a héten egy újabb őrület tombol – mint azt a mashable.com is megírta, méghozzá a hullámos száj. Igen, jól olvassák, másképp ugyanis nem nagyon lehet lefordítani, de a képek legalább önmagukért beszélnek.

És ha ez nem lenne elég, hogy egységes legyen az összkép, gyorsan, hoppá, inkább lassan elkészíthető a hullámzó szemöldök is, persze az kérdéses, hogy megéri-e egy csomó időt szöszölni ezekkel.

Mivel csókos szájnak éppen nem nevezhető az így kifestett ajak, inkább Hallowen ünnepére vagy farsangra ajánljuk; állásinterjúra csak akkor, ha bohócnak készülünk:

Ladies: are we here for this new squiggly lip trend? pic.twitter.com/14t2SOLZAk

— brooke alyce (@brookegotuhookd) " target="_blank" rel="noopener">September 1, 2017

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!