országos

2019.07.06. 12:03

Fotópályázat indul a madarak és a víz kapcsolatáról

Személyenként maximum négy, etikus elvek alapján készített fotóval lehet pályázni életkor megkötése nélkül. A legjobb fotókat egy albumban, valamint kiállításon is bemutatják.

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

A madarak és a víz kapcsolatát bemutató országos fotópályázatot hirdetett a Tatai Vadlúd Sokadalom szervezőivel közösen az Envirotis Holding Zrt.

A felhívás szerint személyenként maximum négy olyan fotóval lehet pályázni, amelyeket korábban még nem publikáltak. A kiírás szerint

csak etikus elvek alapján fotózott képeket fogadnak el a szervezők,

vagyis amelyek készítésekor a fotós a madarakat szaporodásukban, pihenőhelyükön vagy természetes mozgásukban nem akadályozta.

A pályázat nyitott, sem fotós szakmai múlthoz, sem életkorhoz nem kötött.

Bár a kiírás tartalmaz technikai megkötéseket, szívesen fogadnak mobiltelefonnal készített képeket is.

A pályázatra július 15. és szeptember 15. között lehet beküldeni fotókat

, a részletes feltételek az envirotis.hu/fotopalyazat/ oldalon érhetők el. Az eredményhirdetés november 23-án lesz, a díjátadót a Tatai Vadlúd Sokadalmon tartják.

A díjak mellett a legjobb fotókat egy albumban, valamint kiállításon is bemutatják.

Borítókép: Egy nagy kócsag (Egretta alba alba) élelemmel a csőrében repül a keszthelyi városi strandon 2011. május 19-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!