Hosszú távú segítség

2022.08.12. 20:10

Lévai Anikó ellátogatott az Ökumenikus Segélyszervezet új központjába

Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége a mai napon ellátogatott a szervezet ukrán menekülteket támogató új központjába.

Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége (k) menekült gyerekek között a szervezet ukrán menekülteket támogató központjában 2022. augusztus 12-én

Forrás: MTI/Kovács Attila

A központ augusztus 9-én nyílt meg a VIII. kerületi Baross utcában. A segélyszervezet a közösségi oldalán kiemelte, hogy 
 

a Budapest szívében létrehozott új intézményük, az Ukrajnai Menekülteket Támogató Központ a háború elől menekülők hosszú távú segítésére jött létre.

Mint írják a honlapjukon, az új központ – miközben olyan kézzelfogható támogatással segíti a menekülteket, mint az élelmiszer, a higiénés eszközök, a ruházat vagy a gyermekápolási eszközök – kiemelt hangsúlyt helyez majd az integrációt segítő szolgáltatásokra is azok számára, akik Magyarországon tervezik a jövőjüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!