Állati hajsza

2022.07.13. 20:22

Három hétig volt szökésben egy cica a bostoni repülőtéren

Csaknem három hét után sikerült megfogni a bostoni Logan Nemzetközi Repülőtéren egy hordozó dobozból megszökött macskát, amelyet korábban hiába hajkurásztak, mindig kisiklott a személyzet kezei közül.

Lehet, hogy már kifáradt, vagy éhes volt, de szerda reggel végül hagyta magát megfogni - írta a repülőtér szóvivője közleményében.

A Rowdy nevű macska az egészségügyi vizsgálat után hamarosan visszakerülhet a gazdáihoz.

Tulajdonosa, Patty Nolet Sahli a Facebookon számolt be róla, hogy családja, amely Németországban állomásozott a hadsereggel, június 24-én érkezett vissza az Egyesült Államokba, ám miután leszálltak a Lufthansa légitársaság gépével, négyéves fekete, zöld szemű nőstény cicájuk megszökött szállító dobozából.

Rowdyt a repülőtér és a légitársaság személyzete, valamint a repülőtéren dolgozó munkások, állatvédelmi aktivisták is megpróbálták befogni. A három hét alatt sokszor látták a macskát, de mindig kereket oldott az őt becserkészők elől.

Borítókép: Rowdy, a szökevény cica (Logan Nemzetközi Repülőtér/Facebook)
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!