benne van az X Faktor

2018.07.08. 22:50

Világhírnévre vágyott a politológus cicája (videó)

Vörös macskája lopta el a show-t a lengyel szakembertől, amikor a feltűnési viszketegségben szenvedő kandúr interjú közben mászott a fejére.

Forrás: YouTube

Bájos vörös macskája lopta el a show-t a lengyel politológustól, a feltűnési viszketegségben szenvedő kandúr interjú közben mászott gazdája fejére – írja a borsonline.hu.

Álmában sem gondolta a lengyel politológus és hajdani ellenzéki aktivista, dr. Jerzy Targalski, hogy véresen komoly politikai elemzéseivel egyszer még internetes szenzáció lesz belőle. Igaz, eme látványos sikerhez kellett a macskája, Lisio is, aki, ahogy mondani szokás, ellopta tőle a show-t a holland NTR televízió interjújában.

A lengyel tévénézőknek már ismerős lehet Lisio, hisz Targalskit rendszeresen interjúvolják meg otthonában, ahol a hetyke kis vörös kandúr is gyakran képbe kerül. Ezúttal azonban Lisio megorronthatta a nemzetközi karrier lehetőségét, és úgy döntött, határozottabb akcióba lendül. A macska először felmászott gazdája nyakába, majd a fülét kezdte harapdálni, végül farkát a feje köré tekerte.

A politológus vagy a világ leghiggadtabb embere, vagy szed valamit, mivel az arcizma sem rándult, csak mondta tovább a feszült lengyelországi politikai helyzetet értékelő elemzését, miközben fél kezével igyekezett kisöpörni Lisio farkát az arcából.

A feledhetetlen felvételt az NTR maga töltötte fel az internetre, bár úgy tudni, adásban nem jött le. Ezzel együtt Lisio politikai szerepvállalása pillanatok alatt körbejárta a világhálót, internacionális sztárt varázsolva a főszereplőkből.

Borítókép: Dr Jerzy Targalski és Lisio

Forrás: YouTube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!