Hallgassa élőben!

Indulnak a megyei FIFA 21 döntők, itt nézheted élőben a közvetítéseket

Kövesd élőben, magyar nyelven a Megyék Csatája FIFA 21 tornájának legfontosabb eseményeit, íme a menetrend és a legfontosabb tudnivalók.

Miután számtalan mérkőzést lejátszottak az elmúlt két selejtezőn, kialakult a megyei döntők mérkőzései, és bár vannak új nevek a mezőnyben, lesz néhány nagyon komoly rangadó is az egyes párosítások esetében. A négy napos közvetítés sorozatban észak és dél, valamint kelet és nyugat feszül egymásnak az utolsó kvalifikációs körben, és eldől mely játékosok képviselhetik majd a Megyék Csatája csoportmérkőzései alatt a saját megyéjüket. Ezekről a meccsekről természetesen lesz magyar közvetítés, az első adás október 27-én, kedden indul és egészen péntekig tart.

Hol nézheted élőben a megyei FIFA 21 döntőket?

A League of Legends-szel ellentétben a virtuális sportjáték meccseit Facebookon lehet majd élőben követni, és ehhez elég csak ellátogatni a Megyék Csatája oldalára. Kattints a linkre vagy keresd meg Facebookon a Megyék Csatája oldalát.

Hogyan épül fel egy Megyék Csatája FIFA 21 megyei döntő adása?

Minden közvetítés 20 perccel az első mérkőzés előtt indul, és így a felvezető műsorban megismerkedhettek a játékosokkal, a selejtező eseményeivel, illetve a FIFA 21-be is betekintést nyerhettek. Az első párosítás aztán 18 órakor kezdődik, és minden meccs oda-visszavágós rendszerben zajlik, tehát a két találkozónak az eredménye függ egymástól és az idegenbeli találat is érvényben van. A végső győztest az összesített eredmény adja majd ki. Ha esetleg így nem születik döntés, akkor egy harmadik mérkőzés is kezdetét veszi, és ez addig tart, amíg valaki gólt nem szerez.

  • 17:40: Közvetítés elkezdődik a felvezető műsorral
  • 18:00: Elkezdődik az aktuális nap első megyei döntője, majd egymás után következnek az aznapi párosítások résztvevőinek meccsei

Mikor lesznek Megyék Csatája adások a következő napokban?

Az első napon, azaz október 27-én kedden az alábbi mérkőzéseket lehet élőben követni 18 órától:

Ha nem lesz szükség a harmadik meccsekre, akkor minden párosítás körülbelül fél órán át küzd egymással, majd jön a következő duó, egészen az utolsó összecsapásig. A héten még ezen kívül három alkalommal lesz közvetítés:

  • Október 28., szerda
  • Október 29., csütörtök
  • Október 30., péntek

Mindennap 17:40-tól már érdemes követni a Megyék Csatája Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről.

Hozzászólások

összeszokott páros / 6 perce
A tánc rabja lett Kinizsi Ottó, tovább folytatná versenypartnerével
Kemma.hu
TikTok / 9 perce
Izgalmas kihívásra invitálja a jó borok kedvelőit a tokaji (videó)
A Szelfizz egy palack tokajival célja népszerűsíteni magát Tokaj-Hegyalját és a tokaji bort is.
Szerencsétlenség
Kemma.hu
Esztergomi családi háznál robbant fel a kazán, megsemmisült az épület
Esztergomi családi ház melléképületében robbant fel a kazán. A fizikai robbanás következtében egy melléképület megsemmisült, a helyszínre a mentőket is riasztották.
cseh belpolitika / 12 perce
A cseh elnök kormányfővé nevezte ki Petr Fialát
Petr Fiala azonnal letette az alkotmány által előírt hivatalos esküt.