Pénztárcabarát

2021.09.13. 06:00

Nagyot lépett az elérhető árú, új Samsung Galaxy A52s 5G

Továbbfejlesztett hardverrel, kiemelkedő teljesítménnyel és a Samsungtól megszokott sokoldalú kamerarendszerrel érkezik a Galaxy A sorozat legújabb tagja, a Galaxy A52s 5G okostelefon.

Forrás: Shutterstock

Az 5G technológia és a vállalat innovatív megoldásai megtalálhatók az A52 készülékekben. A hardveres fejlesztéseknek és a nagyméretű akkumulátornak köszönhetően a Galaxy A52s 5G

akár két teljes napon keresztül képes lehet megbízható teljesítményt nyújtani.

A nagy teljesítményű processzorral és újgenerációs 5G lehetőségekkel érkező készülékkel gyorsabban elvégezhetők a napi feladatok és bőven marad erőforrás a kikapcsolódásra is. Nagy dobás a

120 Hz-es Infinity-O határtalan kijelző és a fejlett négykamerás rendszer.

Legyen nappal vagy éjszaka, eső vagy napsütés, 4500mAh-es akkumulátorral és az IP67 por- és vízállósággal a telefon mindig készen áll a használatra. Az A52s 5G stílusos kialakítással, négy látványos árnyalatban, Király fekete, Király fehér, Király lila és Király menta színekben kerül az üzletekbe 170 ezer forintos áron.

Fejlett négykamerás rendszer

A Galaxy A52s 5G 64 MP Főkamerája optikai képstabilizálással (OIS) érkezik, az ultraszéles, teleobjektív- és makrókamerákkal pedig számos egyedi beállítás közül választhatnak a felhasználók, a 32 MP Előlapi kamerával pedig látványos szelfik készíthetők.

Továbbfejlesztett processzor

A Qualcomm továbbfejlesztett processzorával a készülék akár 40 százalékkal magasabb teljesítményre képes.

Kényelmes kikapcsolódás

Az MI alapú Game Booster funkciónak köszönhetően az új modellel különleges élmény a játék. A Frame Booster virtuális képeket illeszt az egyes képkockák közé, így a mozgás folytonosabb lesz a kijelzőn, a játékélmény pedig egészen egyedivé válik. 4500 mAh kapacitású akkumulátorának és a 25 wattos szupergyors töltésnek köszönhetően pedig még több idő jut majd a játékra.

Pazar kijelző

A Galaxy A52s 5G Infinity-O, 6,5 colos Super AMOLED képernyő kiválóan alkalmas böngészésre és játékra egyaránt, hiszen a 120 Hz-es frissítési rátának köszönhetően a megjelenítés még simább és akadozásmentes.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!