Hordozható okosságok

2019.02.22. 08:26

Megérkeztek a Samsung újgenerációs viselhető eszközei is

Kényelmesebbé, stílusosabbá és szórakoztatóbbá tennék a wellness-célok elérését, miközben dizájnosak is akarnak lenni.

Forrás: Samsung

Tegnap szinte másról sem volt szó a csúcstechnológiában, mint a Samsung két új drága okostelefonjáról, az E jelzésű pénztárcabarát(abb) változatról, meg a hajtogatható csodáról.

Pedig közben, mintegy mellékesen kibővült a Samsung viselhető okoseszköz portfóliója a Galaxy Watch Active okosórával, Galaxy Fit/Galaxy Fit e okoskarkötővel és a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatóval is.

Galaxy Watch Active

A leginkább szembeötlő változás a korábbi Samsung órákhoz képest, hogy eltűnt a forgó keret.

Az okosórát az olyan egészségtudatos felhasználók számára tervezték, akiknek a stílus is fontos. A vékony, minimalista kialakítású órát a felhasználók a saját ízlésüknek megfelelő óralappal és legkülönbözőbb színekben elérhető pánttal szabhatják személyre.

 

Tervezői az egészséges életmód holisztikus megközelítését vették alapul munkájuk során: az eszköz így a sportteljesítmény mellett az alvásperiódusokat, a stressz-szintet és az egészség más legfontosabb mutatóit is követi. A Galaxy Watch Active monitorozza a vérnyomást, követi a stressz-szintet.

Automatikusan felismeri a legkülönbözőbb mozgásformákat, legyen szó futásról, biciklizésről, evezésről vagy dinamikus edzőtermi erősítésről. 39 mozgásforma közül manuálisan is válaszhatnak a felhasználók, illetve napi célokat is beállíthatnak, hogy még hatékonyabban figyelemmel követhessék a fejlődést.

Galaxy Fit és Galaxy Fit e

Az okoskarkötőket a fitnesz rajongóinak tervezték, legyen szó akár alkalmi futókról vagy éppen professzionális sportolókról, az eszközök az aktív életstílust támogatják. A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e eszközöket a vékony, könnyű kialakításnak köszönhetően egész héten át töltés nélkül, kényelmesen viselhetik.

A vékony és divatos készülékek egyszerű kezelhetőséget kínálnak és automatikusan nyomon követik a felhasználó sporttevékenységét sétálás, futás, kerékpározás, evezés, edzőtermi erősítés vagy akár elliptikus tréner használata közben.

Sportolás közben is könnyen kezelhetik az okostelefonnal szinkronizált sportkarkötőket, amelyek a telefonon megtalálható időjárás, naptár vagy ébresztő alkalmazást is elérhetővé teszik, illetve segítségükkel a telefon használata nélkül is fogadhatnak hívásokat, értesítéséket.

A készülékek 5 ATM vízállósággal rendelkeznek, így a zuhanyzás mellett és akár az úszás közben is a felhasználókkal tarthatnak.

Galaxy Buds

A vezeték nélküli fülhallgató azoknak készült, akik mozgás, sportolás közben is a zökkenőmentes csatlakozást részesítik előnyben.

Az AKG hangzásvilágának köszönhetően magas minőségű audioélményt nyújt, a továbbfejlesztett Ambient Sound technológia segítségével pedig a felhasználók akkor is jól hallhatják közvetlen környezetüket, ha éppen zenét hallgatnak vagy hívásokat intéznek.

A Galaxy Buds Adaptive Dual Microphone technológiával, mindkét fülhallgató esetében egy-egy belső és külső mikrofonnal érkezik, így a hívott fél csendes és hangos környezetben egyaránt könnyen és tisztán értheti a felhasználók beszédét.

Borítókép: Samsung

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!