240 hertzes

2019.08.30. 09:39

Hazánkba jön a G-Sync kompatibilis monitor

A Samsung Európába hozza ívelt kijelzős gamer monitor családjának legújabb tagját, a CRG5-öt.

Kép: Shutterstock

Forrás: Shutterstock

Az eredetileg az E3 2019 rendezvényen bemutatott első, ívelt kijelzős, 240 Hz frissítési rátájú RapidCurve gamer monitor Nvidia G-Sync kompatibilitást kapott. A monitorokat a Gamescom 2019 kiállításon is megtekinthették az érdeklődők.

A gaming területe gyors ütemben fejlődik, ezzel együtt pedig a játékosok elvárásai is egyre nőnek. Az CRG5 240 hertzes, ívelt, G-Sync kompatibilis RapidCurve kijelzője úttörő az iparágban és teljesen új játékélményt nyújt a gamerek számára – mondta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Kijelző üzletágának ügyvezető alelnöke.

A villámgyors, 240 Hz frissítési rátájú, RapidCurve technológiával készült monitornak

minimálisra csökkent a kijelző válaszideje,

miközben akadásmentes képet és erőteljes játékélményt biztosít.

Ívelt kijelzőt kapott

Hogy megszűntesse a szakadozást, akadozást és képkésést, a készülékben az Nvidia G-Sync megoldása szinkronizálja a grafikus vezérlő központi egységét (GPU) és a panelt, így a gamereknek dinamikus és zökkenőmentes full HD játékélményben lehet részük.

A 3000:1-es kontraszt aránnyal a ívelt kijelzőjű gamer monitora mélyebb fekete és fényesebb fehér színeket jelenít meg, így még a legsötétebb és legvilágosabb jeleneteknél is részletgazdag a kijelző képe. A CRG5 ívelt VA panelje alkalmazkodik a játékos látóteréhez, hogy a fokozott figyelmet kívánó játékelemeknél is segítse a koncentrációt.

Mindent a játékosoknak

A keret nélküli kialakítás nagyobb képernyőméretet biztosít, a stabil Y állvány és a játékok stílusához alkalmazkodó On Screen Display (OSD) menü pedig minden játékkörnyezethez illeszkedik.

A Samsung CRG5 és CRG9 49” és a Space Gaming monitorok szeptember végén érkeznek Magyarországra.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!