Heti árgyőztes

2019.04.24. 06:00

Ennél olcsóbb, jól kinéző mobil nemigen kapható

Először az árát kell nézni a Doogee N10-es okostelefonnak, aztán a külsejét.

Forrás: Shutterstock

Nem mintha más szempontból nem lenne elfogadható a kínai gyártó készüléke, de aki a mobilt elsősorban telefonálásra, internetezésre, üzenetküldésre használja, elégedetten veheti kézbe az N10-est.

Az elegánsan fémmel keretezett készüléken a divatnak megfelelően a kijelzőben elhelyezett szenzorszigetben helyezték el az előlapi kamerát; hátlapján pedig a 16 és 13 megapixeles felbontású (f/2.0) duplakamerát és az ujjlenyomat-olvasót. Képes az arcfelismeréses készülékfeloldásra.

A motorháztető alatt nyolcmagos Spreadtrum processzor dohog 3 GB RAM és – itt érhető igazán tetten a spórolás – 32 GB belső tárhely társaságában. Amúgy nem is olyan régen még megelégedtünk a 32 GB-tal, s a mobil kapacitása memóriakártyával bővíthető.

Ellenben nem hagyták el a 3,5mm jack aljzatot, s az 5,84 hüvelykes IPS kijelző felbontása is 2280 x 1080 pixel lett.

A lényeg: a Doogee N10-et jelenleg több kínai webáruházban bő 23 ezer forintos áron mérik ingyenes, vagy párszáz Ft-os házhoz szállítással együtt.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!