Digitália

2022.10.01. 06:00

Itt az eddigi legmegfizethetőbb Redmi – 50 ezer alatt

6.52" hüvelykes kijelző, 8 MP-es kettős kamera, és egy hatalmas 5,000 mAh-es akkumulátor, mindez 49.990 forintos áron.

Forrás: Redmi A1

A Redmi A1 hatalmas, 6,52” hüvelykes, 1600x720 pixel felbontású HD+ kijelzővel rendelkezik, amely nagyszerű képet ad videónézés és játék közben egyaránt. Tovább fokozza a felhasználói élményt, hogy a készülékek szemkímélő sötét témát és éjszakai módot is kapott.

Redmi A1

8 MP-es főkamerával látták el, amelynek kiegészítő lencséjét kifejezetten portréfotózásra tervezték, az előlapon pedig egy 5 MP-es kamerát helyeztek el. Mind az előlapi, mind a hátoldali kamera változatos működési módokban használható, például portréfotózáshoz, rövid videók vagy time-lapse felvételek készítéséhez. Az okostelefon

nagy kapacitású, 5000 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik, amit egy 10 W-os töltővel lehet  feltölteni, hogy elegendő energiát szolgáltasson az egész napi használatra.

A Redmi A1 telefon teljesítményéről a MediaTek Helio A22 processzor gondoskodik – ez biztosítja a számításikapacitást az alkalmazások futtatásához, a nagyfelbontású kijelző támogatásához, miközben takarékosan bánik a telefon erőforrásával. A telefon tárhelyét 1 TB-ra lehet bővíteni, így rengeteg hely szabadítható fel további adatok tárolására.

A Redmi A1 – olcsósága ellenére – szemrevaló külsőt is kapott. Alapvetően a Redmi Note termékcsalád megjelenését örökölte, így a Redmi A1 fekete és világoszöld színekben lesz elérhető, stílusos, lapos vázban. A hátoldal bőrszerű anyagát az egyszerű, minimalista, kissé ívelt szélei hangsúlyozzák ki. Ezen kevésbé látszik meg az ujjlenyomat, és jobban ellenáll a szennyeződéseknek is.

A Redmi A1 szerény 2GB+32GB konfigurációval érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!