Új kütyük

2022.06.22. 06:00

Titokzatos új termékekkel nyitja a nyarat a Huawei

Egy sor innovatív eszközt mutat be a vállalat a laptoptól az összecsukható okostelefonig. Sajnos kép nincs róluk a hivatalos bemutató napjáig.

A Huawei június 23-i isztambuli nemzetközi termékbemutató eseményén számos olyan új okoseszközt mutat be, amelyek különböző élethelyzetekre – beleértve az okosotthont, az egészségtudatosságot és az okos irodát – kínálnak új innovatív megoldást.

Új, innovatív okostelefonok a láthatáron

Idén nyáron a Huawei bemutatja a mobiltelefon-piac eddigi legkisebb súlyú hajlítható okostelefonját.

Az egyedülálló, innovatív kialakítású készülék debütálásával a gyártó az összehajtható okostelefon kategória – beleértve a belső és külső kijelzőket, valamint a flip telefonokat – legfejlettebb készülékcsaládját tudhatja magáénak. Az új modell teljesen egyedi, széthajtható és függőlegesen összecsukható kialakítással, kimagasló minőségű képernyővel és kiváló teljesítményt biztosító zászlóshajó funkciókkal érkezik. Az okostelefon tökéletes választás lehet azoknak, akik távolról, akár utazás közben dolgoznak, és gyors hozzáférésre van szükségük a leveleikhez és fájljaikhoz.

A Huawei további két új okostelefon-modellt is bemutat egy már jól ismert szériából, amely innovatív megoldásokat kínál megfizethető áron. A praktikus funkciók mellett – amilyen többek között a nagy képernyő, a hosszú akkumulátor-üzemidő és a nagy tárhely – a gyártó nagy hangsúlyt fektet a dekoratív kialakításra, a zökkenőmentes élményre, valamint a megbízható minőségre is – ötvözve a technológiát a divattal.

A gyártó egy formabontó új laptoppal, prémium tablettel, vezeték nélküli fülhallgatóval is készül.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Címkék#Huawei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!