Komárom

3 hete
Zs. K./V. T./K. Cs.
Az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját ismerték el megyeszerte a Semmelweis-napi ünnepségek keretében. A magyar egészségügy legnagyobb ünnepén Semmelweis Ignácra, az „anyák megmentőjére” emlékeztek és a kimagasló munkát végző dolgozókat jutalmazták.
3 hete
Megtalálták az idei ásatások során a 2014-ben feltárt római katonaváros északi szegmensében található épület déli határvonalát is. A mostani feltárással együtt már körülbelül ezer négyzetméteres a fürdőkomplexum épületének a kiterjedése.
4 hete
A hajdani Méntelep főépületébe költözik a komáromi Klapka György Múzeum, és ide telepítik a római korral foglalkozó régészek képzésnek egy részét is, a beruházás összege meghaladja a félmilliárd forintot - közölte a város polgármestere pénteken az MTI-vel.
4 hete
A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ június 28-i kibocsátó ünnepségén hetvenöt tiszthelyettes tett esküt és állnak szolgálatba az ország különböző hivatásos tűzoltó-parancsnokságain. Velük együtt már közel ezerkétszáz kiképzett tűzoltó került be az elmúlt öt évben a katasztrófavédelem rendszerébe.
1 hónapja
kemma.hu/MTI
Komáromban a sportcsarnok és a Brigetio Gyógyfürdő fűtésére geotermikus kutat fúrnak és kiépítenek három kilométer új távhővezetéket – ismertette szerdai sajtótájékoztatóján Molnár Attila polgármester.
1 hónapja
kemma.hu/police.hu
Egy Komárom belterületén végrehajtott közúti ellenőrzés során mintegy negyed kilónyi kábítószergyanús anyagot találtak egy személyautóban, amit R. Alex vezetett. A férfinál tartott házkutatás során még több drog, fecskendők, valamint 150 darab éles lőszer is előkerült. R. Alexet előzetes letartóztatásba helyezték.

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás történt Tata legforgalmasabb zebrájánál – Helyszíni fotók
2
Halálos baleset Agostyán és Tardos között
3
Tatabányai kettős gyilkosság: beismerte szörnyű tettét a 15 éves fiú – Videó, fotó!
4
Tatabányai gyilkosságok: elkaptak egy 15 éves fiút
5
Újabb gyilkosság Tatabányán: az agyonvert hajléktalantól egy kilométerre feküdt a holttest
vizes vb – úszás
A pénteki számokat is leúszták a magyarok
bajban / 54 perce
Öt százalékkal esett a Barbie babák eladása
A vártnál kedvezőtlenebb negyedéves eredményekkel zárt a Mattel amerikai játékgyártó cég.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy László Ferencné született Nedermann Margit 92 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2017. augusztus 1-jén, kedden 15 órakor lesz Tatán, a Környei úti temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, sírjára koszorút, virágot helyeznek és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Filipp Imréné született Jobbágy Teréz 78 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. augusztus 1-jén, kedden 10 óra 30 perckor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójában. A gyászoló család
képzőművészet / 1 órája
Stabilabbá és kiszámíthatóbbá válik a magyar műkincspiac
lemez / 1 órája
Prince Purple Rain című lemeze felújítva, ritkaságokkal jelent meg újra
második szabadedzés / 1 órája
Ricciardo még mindig a leggyorsabb
Interjú / 2 órája
Mezei Kitty: Estig valaminek történnie kell
Körtvélyfáy Dina
bővítés / 2 órája
Növeli a Forma-1 miatt a gödöllői HÉV kapacitását a MÁV
Szomorú alkalom / 2 órája
Hősként búcsúztatták a haldokló bombakereső kutyát