Bulvár-celeb

2021.04.21. 19:50

Tragédia történt Fülöp herceg temetésének napján, újabb csapás érte a királynőt

II. Erzsébet kétségkívül nagyon erős asszony, de vajon meg tud birkózni ennyi veszteséggel?

(FILES) In this file photo taken on June 8, 2018 Britain's Queen Elizabeth II walks through "The Queen's Diamond Jubilee Galleries" at Westminster Abbey in London. - Elizabeth II celebrates her 95th birthday on Wednesday, April 21, four days after having buried her husband of 73 years, Prince Philip, whom she described as her great "support". (Photo by Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP)

Forrás: Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP

Fotó: AFP

Nem elég, hogy II. Erzsébetnek végig kellett néznie imádott férje, a 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg temetését, újabb tragédia érte.

A Mirror alapján a Bors arról számolt be, hogy pont Fülöp búcsúztatójának napján, azaz április 17-én elhunyt Sir Michael Oswald, a királynő bizalmasa és tanácsosa.

II. Erzsébet Sir Oswaldnak köszönhette, hogy szenvedélyesen megszerette a lóversenyt, a férfi többször is elkísérte a királynőt a legrangosabb futamokra, gyakran szurkolt mellette a lelátón, és már Erzsébet édesanyját, az anyakirálynét is szolgálta.

Sir Michael Oswald hosszan tartó betegség után hunyt el, 86 éves korában.

Borítókép: II. Erzsébet 2018-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!