Senorita bombázó

2017.08.25. 18:08

Salma Hayek szépségtitka: kerüli a vizet

Akár hiszi, akár nem, az ötvenéves sztár reggelente nem fürdéssel kezdi a napot. Épp ellenkezőleg, szándékosan kihagyja.

A bombázó, mexikói származású Salma Hayek, aki olyan filmekben domborított, mint a Desperado vagy a Frida, a napokban lesz 51 éves.

Nagyjából 20 évet simán letagadhatna, úgy, hogy elmondása szerint soha nem feküdt kés alá. Nem botoxoltatott és nem is plasztikáztatott, sőt, aranyárban levő krémekre sem pazarolja a sztárgázsiját. Érthető, hogy újra és újra nekiszegezi a kérdést egy-egy bátrabb újságíró: mégis hogyan csinálja, hogy egyetlen ránc sincs sem az arcán, sem a dekoltázsán.

Hayek megdöbbentő válasza a következő volt:

„Nagyon egyszerű a módszerem. Reggel, amikor felkelek, sosem mosok arcot, nyakat és a dekoltázsomat is kihagyom. A természetes zsírt nem szabad eltávolítani, főleg nem szappannal. Bőven elég, ha az esti fürdésnél mosakszunk meg tetőtől-talpig.”

- magyarázta Hayek.

Persze sokan megkérdőjelezik ennek a módszernek a hatásosságát, és inkább azt állítják, a „zsebbombázó” szépen és finoman, de folyamatosan plasztikáztat, ám az vitathatatlan: kiváló formában van a sztár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!