elképesztő kiszolgálás

2021.02.25. 07:10

Meghan luxus szülészetre feküdhet be, ahol bonbont csinálnak a méhlepényéből

Kalifornia a luxus egészségügy fellegvára, így Meghan Markle-nek van miből válogatnia második gyereke megszületése előtt.

(FILES) In this file photo taken on March 07, 2020 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London. - Britain's Prince Harry will relinquish his honorary military appointments and patronages after confirming to Queen Elizabeth II that he and wife Meghan Markle will not return as working royals, Buckingham Palace announced on February 19, 2021. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)

Forrás: SIMON DAWSON / POOL / AFP

Fotó: AFP

Bár csak a lakosság kis százalékát teszik ki Los Angelesben és környékén a sztárok, mégis szinte az egész város az átlagon felüli kiszolgálásukra rendezkedett be.

Igaz ez az egészségügyi intézményekre is, ami most Meghan Markle-nek igencsak fontos tényező.

Az egyik brit lap felkereste a Hollywoodban született, de ma már Londonban élő Caprice Bourretet, hogy meséljen a Los Angeles-i szülészetekről.

Az egykori modell elárulta, hogy Meghan és Harry tucatnyi luxusklinika közül választhatnak, ha eljön az ideje.

Szerinte a Cedars-Sinai lesz a befutó, hiszen ott korábban olyan világsztárok szültek, mint Britney Spears vagy Madonna.

Meghannak pedig nagyon fontos a trend, és mindemellett ebben az intézményben van a legjobb „celebcsomag”.

Jobb, mint egy hotel

Külön szárny várja a hírességeket, ahol tökéletes biztonságban és nyugalomban tölthetik a terhesség utolsó napjait, illetve a baba első napjait. Kórtermek helyett óriási lakosztályok várják a neves kismamákat, saját nővérrel és egyedi, éttermekbe illő koszttal. Valamint minden vegán, nem használnak eldobható műanyagot, és a legtrendibb szolgáltatásokat is kérhetik a nők.

Például a méhlepényükből különböző nyalánkságokat rendelhetnek, úgy mint muffin vagy bonbon.

Manapság ugyanis egyre több újvonalas szakértő hirdeti, hogy a friss anyukáknak jót tesz, ha elfogyasztják a saját placentájukat. Ezek pedig olyan szempontok, amik mind megfelelnek a második gyerekét váró Meghannak – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!