Elképesztő nyeremény

2021.01.16. 07:21

Százmilliókat nyert a lottón, sokkot kapott

Az ápolónőként dolgozó lottónyertes, Terri Watkins hónapok óta harcol a koronavírus ellen Észak-Karolinában, és sok beteget segített a gyógyuláshoz.

Forrás: Shutterstock

A sors most bőségesen megjutalmazta a lottónyertest az áldozatos munkájáért. Az nő ugyanis nemrég egymillió dollárt, vagyis majdnem 300 millió forintot nyert a lottón.

– Bevallom először azt hittem, hogy valaki szórakozik.Fel is háborodtam, hogy embereknek erre van idejük, és az szórakoztatja őket, hogy másokat átvernek.

Egyáltalán nem hittem el, hogy valóság, még most is a sokk hatása alatt állok – árulta el a szerencsés nyertes.

Az észak-karolinai lottó furcsa szabályi szerint Watkins azonban csak akkor kapta volna meg mind az egymillió dollárt, ha nem egyben, hanem húsz éven át 50 000 ezer dolláros részletekben veszi azt fel. Ő azonban mégis az egy összegű kifizetést kérte, ami az adózás után mindössze 424, 500 dollár (125 millió forint), de ennek is nagyon örül.

– Még nem tudom, hogy mihez kezdek majd a pénzemmel. Valójában imádkoztam azért, hogy történjen valami, aki kisegít a lehetetlen helyzetemből, ez pedig most bekövetkezett – idézi a nő szavait a Borsonline.hu a People.com cikke nyomán.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!