Bulvár-celeb

2021.04.12. 09:00

Harry Meghan nélkül érkezett meg Londonba, szemtanúk számoltak be a nagy visszatérésről

Ő ugyan hazament, felesége azonban nem tartott vele.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex looks at exhibits during a visit to officially open the Silverstone Experience at Silverstone motor racing circuit, in central England on March 6, 2020. - The Silverstone Experience is the new home to the archive of the British Racing Drivers’ Club. The museum brings the extensive heritage of Silverstone and British motor racing to life through a dynamic, interactive and educational visitor experience. (Photo by PETER NICHOLLS / POOL / AFP)

Forrás: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

Fotó: AFP

Most érkezett a hír, hogy Harry herceg megérkezett Londonba Fülöp herceg temetése miatt, illetve, hogy osztozzon a gyászban családjával.

Harry herceget szemtanúk látták leszállni a British Airways Los Angeles-i járatáról, amely tegnap délután negyed kettőkor érkezett meg a Heathrow-ra. Az elmondások szerint kabát és fekete arcmaszk volt a hercegen, akit a biztonsági személyzet rendőrautók kíséretében várt a repülőtéren.

Az egyik szemtanú megerősítette:

„Heathrow-nál landolt, láttam, ahogy beszáll egy autóba.”

Felesége, Meghan Markle nem tartott vele, így egyedül kell szembenéznie a helyzettel. A házaspárhoz közeli források szerint Meghan csatlakozni akart férjéhez, de orvosa nem javasolta neki az utazást, mivel terhes a második gyermekükkel – írja a The Sun alapján a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!