Tragédia

2021.05.01. 17:03

Győzött a koronavírus, újszülött gyermekét hagyta hátra a fiatal nő

Tímea lélegeztetőgépre került, szervezete feladta a harcot. Szívszorító sorokkal búcsúztak tőle.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Miközben még mindig vannak, akik azt gondolják, hogy nincs is koronavírus-járvány, rengeteg magyar gyászol: ki közeli, ki távoli ismerőst, családtagot, kollégát – írja a Ripost. A budapesti Tímeát kollégái is gyászolják, akik irányított véradással is igyekeztek segíteni a fiatal nőn, de hiába. Tímeát legyőzte a koronavírus, a nő újszülött gyermekét hagyta hátra.

Végtelen szomorúság van a szívemben...

Most jött a szomorú hír, hogy meghalt egy lélegeztetőgépen lévő közvetlen kollégám. Fiatal nő. Újszülött kisfia félárva lett. Fiatal, egészséges nő volt, lélegeztetőgépre került. Küzdött, irányított véradással segítettük.. Küzdött, de a vírus győzött...” – írta a szomorú sorokat egy budapesti nő. Posztjából ráadásul kiderül, nem először gyászolják egy kollégájukat, nem az volt náluk az első koronavírus tragédia.

„Nem szoktam írni munkahelyi dolgokról, de most megint újra összeszorult a szívünk, mint amikor egyre gyakrabban olvassuk az emailekben, hogy ki halt meg a munkatársaink közül, ki szorul segítségre, kinek maradt árván a gyereke... Egyikük sem volt idős. És most még egy fiatal nő elment, feladta a szervezete a küzdelmet” – folytatta a megdöbbentő sorokat.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!