Ország-világ

2021.02.16. 06:31

23 évesen 11 gyereke van a milliárdos feleségnek

A nő 11 gyermeke közül egyet hozott világra, a többieket különböző béranyáknak köszönheti.

Forrás: Instagram

Béranyák segítségével már tizenegyszeres édesanya egy fiatal orosz nő. Christina Öztürk egyedül legidősebb lányát, Vikát hozta világra természetes úton hat évvel ezelőtt. A 23 éves nő akkor még Moszkvában élt, de egy nyaralás során a grúziai Batumiban megismerkedett az 56 éves milliárdos szállodatulajdonossal, Galip Öztürkkel, akivel hamar egybe is keltek. Mivel Grúziában legális a béranyaság, a házaspár annyi babát szeretne, amennyi csak lehetséges – írja a borsonline.hu.

A kihordásra vállalkozó nőknek 8000 eurót, azaz körülbelül 2,8 millió forintot fizetnek, de a fiatal béranyáknak több feltételnek is meg kell felelniük: legalább egy babát már ki kellett hordaniuk, és nem lehet semmiféle alkohol- vagy drogfüggőségük.

Christina korábban azzal viccelődött közösségi oldalán, hogy legalább száz gyereket szeretne. Persze ez szerinte is túlzás, de egyelőre biztosan nem akarnak leállni a babaprojekttel.

Címkék#béranya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!