elfogadás

2021.04.28. 14:09

Néhány nap alatt teljesen elveszítette a látását a magyar énekesnő

Az egyik szemével mostanáig még látott fényeket, alakokat.

Budapest, 2016. február 13. Agárdi Szilvia énekel az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal címû televíziós show-mûsor elsõ középdöntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI / Kovács Tamás

Fotó: Kovács Tamás

Teljesen elveszítette a látását a TV2-n látott, 2012-es The Voice felfedezettje, Agárdi Szilvi. A LifeTV-n elmondta, hogy a bal szemére sosem látott, de jobb szemével mostanáig kilenc százalék körüli volt a látása – írja az Origo.

„Mindent úgy képzelj el, mint egy vastag tejüveg, ami mögül nem látsz ki. És ez napról napra vastagodik, olyan szinten, hogy már meg kell kérdeznem, hogy süt-e a nap. Most ez egy önelfogadó, újratanuló időszak, amiben vagyok, mert a telefonomat sem tudom már kezelni és beszélőprogramot kell most rátelepíteni”

– mondta.

Az énekesnő szerint szerencsés, hogy akkor ismerte meg párját, amikor még gyengén ugyan, de látott, és így tudtak üzeneteket váltani.

Borítókép: Agárdi Szilvia énekel az Eurovíziós Dalfesztivál – A Dal című televíziós show-mûsor első középdöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 13-án

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!