kék hírek

2018.08.18. 09:33

Jogsi nem volt a férfinél, bezzeg alkohol a vérében annál inkább

A hét utolsó munkanapján is akadt dolga a rendőröknek: balesetek, ittas sofőrök és egy drogos fiatal adtak munkát nekik.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

Pénteken a megyei rendőrök összesen négy személyt fogtak el és kilenc főt állítottak elő. A járőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre pedig két esetben került sor.

A dorogi rendőrök augusztus 17-én 19 óra 17 perckor Dorogon, a Bécsi úton ellenőriztek egy suzukis férfit. A sofőr a vezetői engedélyét átadni nem tudta, ugyanis azt már korábban bevonták. A járőrök meg is szondáztatták a 32 éves férfit, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A jogosítvány hiánya miatt szabálysértési eljárást, az ittas vezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Komáromi Rendőrkapitányság járőrei augusztus 17-én 23 óra 40 perckor Komáromban, a Rákóczi Ferenc rakparton ellenőriztek egy fiatalt, P. Balázst. Gyanús volt, hogy kábítószert fogyasztott, ezért a rendőrkapitányságra előállították, ahol a kábítószerteszt kimutatta a tiltott szer használatát. Kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!