teszt

2017.10.01. 12:47

Miről árulkodik a kedvenc festménye?

A falon lógó, dekorációként szolgáló képek, fotók tulajdonosuk személyiségéről is vallanak.

Válassza ki kedvenc képét az alábbiak közül, és nézze meg, Önre igaz-e a hozzá tartozó jellemzés!

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmben

Ha ez a kedvenc képe, akkor Ön valószínűleg illemtudó, és a hagyományos értékekhez vonzódik. A pénz nem kulcsfontosságú az életében, jobban hisz a belső értékekben. Általában mindenkinek tetszeni akar, és attól retteg, hogy nevetségessé válik mások előtt. Higgyen magában, Ön szeretetteljes és értelmes ember, egy igazi kincs!

Raffaello: Angyalok

Vincent van Gogh: Éjjeli kávézó

Ön kockázatkedvelő, kalandvágyó és spontán személyiség, szüksége van az izgalomra. Ugyanakkor időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon mások előtt. A párkapcsolatban is inkább tartózkodó, ha szerelmes lesz, visszahúzódik a partnerével, és csak élvezik az együttlétet.

Andy Warhol: Marilyn Monroe

Önnek különösen tetszik ennek a képnek a színvilága? Ez azt jelenti, hogy az ellentétek vonzásában él: modern, de érdeklik a hagyományos értékek is; nagyon szabad, de ha szükséges, alkalmazkodni is tud; tele van életörömmel és optimizmussal, de azt is élvezi, ha teljesen egyedül lehet.

Claude Monet: Pipacsvirágzás

Ön egy kellemes természetű, rendkívül toleráns személyiség. Mások áldásnak tartják a segítőkészségét és azt, amilyen átéléssel visz véghez dolgokat. Nem csoda, ha hatalmas a baráti köre, és kedveli a társas életet. Nyugodtan szánjon több időt magára, néha húzódjon vissza és élvezze, hogy nem másokkal törődik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!