Nyaralás otthon

2017.08.14. 16:00

Hűsöljön a kertben a fák alatt!

Nem kell elutaznia, hogy átélje a nyaralás élményét. Dobja fel a kertjét hangulatkeltő kiegészítőkkel, és vágyai világában érezheti magát.

A Lakáskultúra tippjeiből válogattunk.

A pihenés zöld szigete

Bástyázza körül kedvenc fáját ülőkékkel, helyezzen rájuk székpárnákat, és hátradőlve lazíthat az enyhet adó árnyékban! A kis pihenősziget természetes tónusai erősítik a fű és a lombok zöldjének szem- és idegnyugtató hatását.

Ejtőzés paradicsomi környezetben

Hintázás közben csak ki kell nyújtania a kezét, hogy érett almát szakítson a fáról. A rattan függőfotelokat könnyű, de erős fémláncon erősítse az ágakra! Még kényelmesebbé tehetők, ha kibéleli őket puha, harmonizáló színű párnákkal. Mosható, cipzáras huzatokat válasszon!

Virágillatú búvóhely kánikulában

Innen aztán egy tapodtat sem kell mozdulni! Az átfestéssel újjávarázsolt vaságyhoz illő asztalkán süti kínálja magát, és a tálcán várakozó jegesteát akár a lábáztató méretű bádogmedencében „strandolva” is elszürcsölheti, mialatt romantikus álmokat szövöget a rózsaillatban.

Keleti kényelem

Egy pamlagon heverészve Marokkóba vagy Indiába röppenhet a képzelet varázsszőnyegén. A baldachinhoz használjon élénk színű textileket, a matracra és a párnákra nyomott mintás vagy batikolt anyagokat! Bambuszkosárral, csillogó üvegedényekkel és mécsesekkel fokozhatja a hatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!