leköszönt

2018.01.08. 21:49

Távozott a kisbéri kórház főigazgatója

Átmenetileg az orvosigazgató látja el a főigazgatói feladatokat is.

Palásti Péter

A Batthyány Kázmér Szakkórház korábbi főigazgatója, dr. Urbán Edina január elsejétől a városi kórház munkáját irányítja Vácon. Emiatt az új esztendő legelső munkanapján átadta a folyamatban lévő kisbéri ügyek iratait az orvosigazgatónak, dr. Mogyorósi Józsefnek, aki átmenetileg ellátja a főigazgatói feladatokat is.

Dr. Urbán Edina szinte pontosan négy és fél éven át járt a fővárosból Kisbérre, így Vácra kerülésével jóval kevesebbet kell utaznia, hogy beérjen a munkahelyére, ahova az Állami Egészségügyi Ellátó Központ vezetői nevezték ki. Az egyelőre nem tudható, hogy ugyanezen szervezet illetékesei kinek adnak megbízást a Batthyány Kázmér Szakkórház dolgozói munkájának tartós irányítására.

Az viszont biztos, hogy a városban praktizáló orvosok között dr. Mogyorósi József az egyetlen, aki Kisbéren is nőtt fel. A Táncsics Mihály Gimnáziumból került a pécsi egyetemre, és diplomájának átvétele után ide is tért vissza. Belgyógyász szakorvosként sosem dolgozott máshol, így nem meglepő, hogy a legkisbéribb kisbéri orvosként szeretik és tisztelik.

Címkék#kisbér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!