gyűjtés

2017.11.02. 07:30

Adjon játékot és tegye szebbé egy rászoruló kisgyerek karácsonyát!

Az ünnepek közeledtével jótékonysági gyűjtést szervez a Komáromi Tám-Pont Család és Gyermekjóléti Intézmény.

Nagy T.

A szolgálat munkatársai arra kérik a helyieket, hogy a megunt, de még jó állapotban lévő játékaikat ajánlják fel a rászoruló családok gyermekei részére.

– Huszadik alkalommal szervezzük meg karácsony előtt azt az ünnepséget, melyen a városban élő, de nehéz anyagi helyzetben lévő gyerekeknek egy ajándékcsomaggal kedveskedünk. A csomag általában édességet és gyümölcsöt is tartalmaz, emellett mindenki választhat magának egy játékot is, amelyek elsődleges forrása a lakosság – mondta Csöngei Ildikó.

A Komáromi Tám-Pont Család és Gyermekjóléti Intézmény vezetője hozzátette: kérik azokat a lakosokat, akiknek van olyan nélkülözhető vagy feleslegessé vált, de jó állapotban lévő játéka, amit fel tud ajánlani erre a célra, azt vigyék be hozzájuk. A szervezők kizárólag olyan játékokat várnak és adományoznak tovább a rászorulóknak, melyek kifogástalan és újszerű állapotban vannak. Az adományok a felajánlás után egy szűrőn is átesnek, emellett kitisztítják őket.

– A lakosság mellett természetesen az önkormányzat is minden évben támogatja a kezdeményezésünket, valamint idén is megkapjuk a Horizont együttes nosztalgiaestjének teljes tombolabevételét erre a célra – hangsúlyozta Csöngei Ildikó.

A felajánlásokat a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézménybe (Komárom, Jedlik Á. u. 8.) várják november 24-ig, hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, valamint bármelyik komáromi oktatási és nevelési intézményben leadhatóak a megunt, de jó állapotban lévő játékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!