Atlétika

2017.07.10. 17:35

Ötszázan futottak a tatai Maraton váltón

Immár 25. alkalommal rendezte meg a Sprint Futóklub a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesülettel közösen az egyre népszerűbb Maraton váltót

[et_pb_section bb_built="1" admin_label="section"][et_pb_row admin_label="row"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Szöveg"]

A tatai új kajakháztól rajtoló versenyen ezúttal több mint 40 szlovákiai magyart is üdvözölhettek az indulók között. A rendezők ezúton is köszönetet mondanak a Haas Győr Kft.-nek, mint főtámogatónak, Tata Város Önkormányzatának, Vadóc Lászlónak, a FUK-nak és Horváth Zoltánnak, a Komárom-Esztergom Megyei Szabadidősport Szövetségnek a támogatásért és az önzetlen segítségért.

A díjakat Michl József , Tata város polgármestere adta át.

Eredmények:

egyéni, egy kör (7 km): abszolút női kategória: 1. Hevér Adél (Budapest), 2. Orosz Katalin (Budapest), 3. Szalai Csenge (Szombathely); abszolút férfi kategória: 1. Tóth Valentin (Tatabánya), 2. Seprényi Ferenc (Tatabánya), 3. Molnár Patrik (Vuk SE). Egyéni, 6 kör (42600 méter): abszolút női kategória: 1. Baksai Zsuzsanna (Tapolca), 2. Liptai Szilvia (Budapest), 3. Czukovács Anett; abszolút férfi kategória: 1. Molnár Tamás (Budapest), 2. Oberling Ákos (Bokod), 3. Halász László (Tatabánya); maraton párban: lányok (4 páros): 1. Életrevalók (Budapest), 2. Címvédők (Nagykáta), 3. Szőkék (Budapest); fiúk (12 páros): 1. Gerincsérv (Makó), 2. Zsolti és Robi (Veszprém), 3. Brothers (Győr); vegyes páros (7 páros): 1. Kék-Zöld Sivanus SE, 2. Házi tündérek (Nagybajcs), 3. Nincs alku (Pacsa); hat fős vegyesváltó (minimum két nő, 28 csapat): 1. Coloplast (Tatabánya), 2. RoniRun Club (Felsőszeli, Szlovákia), 3. Markót Team (Környe).

A hatfős váltót a nőknél a székesfehérvári Szondis lányok, a férfiaknál (és az abszolút kategóriában) a Győriek csapata nyerte. A Sprint Futóklub két csapatot indított, a nőknél a Chmelovics Zsuzsa, Herendi Anikó, Szász Mária, Mészáros Mária, Gyurkovics Erika, Papné Mária alkotta csapat a 301 év feletti kategóriában nyert, míg a férfiaknál a verseny legidősebb csapata, a Sprint öregfiúk (hat versenyző, életkoruk összesen 381 év) Palotai Gábor, Molnár László, Schneider Gábor, Vígh Péter, Lamatsch János és Deák Stefán összeállításban győzött kategóriájában. Elismerésre méltó a tatabányai Mágyel István teljesítménye, aki 65 évesen a mezőny legidősebbjeként nagyszerű idővel teljesítette a 42600 métert. K. A.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!