A Dorog gólzáporos mérkőzésen aratott győzelmet szlovákiai riválisával szemben

Szombaton újabb felkészülési mérkőzést játszott az NB II.-ben szereplő Dorogi FC, az ellenfél ezúttal a szlovák 3. ligában érdekelt TJ Velké Ludince, vagyis Nagyölved csapata volt.

A mérkőzés jó iramban kezdődött, főleg a hazaiaknak voltak helyzeteik. A vezetést a Dorog szerezte meg a 20. percben Göblyös Dániel találatával. Ez a fölény megmaradt az első félidő hátralévő részében is, így ezzel az eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második játékrészben a felvidékiek kezdtek jobban és az 53. percben Tóth Tamás góljával kiegyenlítettek. Egy perccel később szép támadást követően Mészáros Áron találatával ismét a piros-feketéknél volt az előny, de nem sokáig örülhettek a vezetésnek, hiszen a 61. percben Sobona Sándor lövése után ismét egál volt az állás. A vendégek szárnyra kaptak a rövid időn belül megszerzett két találat után és a 67. percben Horniak Marek váltotta gólra helyzetét, így a vezetést is átvették a zöld mezesek.

A játékvezető a 69. percben egy kezezést követően tizenegyest ítélt a dorogiaknak, amit Simon Attila magabiztosan értékesített. Végül a 4-3-as végeredményt Faragó Tamás állította be a 78. percben.

Schindler Szabolcs vezetőedző mérkőzés utáni értékelésében elmondta, hogy a védekezéssel abszolút nem volt elégedett, hiszen a négy rúgott gól mellé hármat kaptak. Úgy látta, hogy néhány játékos fáradt is volt, de ez nem ad felmentést az alól, hogy ilyen gólokat kapjanak. A felkészülési mérkőzések lehetőséget adnak arra, hogy ezek a hibák kiderüljenek és ki lehessen küszöbölni őket a jövőben.

Kommentek

Legolvasottabb

1
Súlyos baleset: akkora erővel csapódott be a kamion, hogy kirepült a buszból a sofőr
2
Halálos baleset Agostyán és Tardos között
3
Tatabányai kettős gyilkosság: beismerte szörnyű tettét a 15 éves fiú – Videó, fotó!
4
Tatabányai gyilkosságok: elkaptak egy 15 éves fiút
5
Újabb gyilkosság Tatabányán: az agyonvert hajléktalantól egy kilométerre feküdt a holttest
megállíthatatlanok
Győzelemmel csoportelsők a magyar lányok
Európa Liga / 3 órája
Kikapott a Fradi
A Ferencváros a párharc második felvonásában kiesett a labdarúgó Európa-liga második selejtezőköréből.
Gyász
"Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet, Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kardos Józsefné született Metláger Erzsébet 78 éves korában türelemmel viselt betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. július 25-én, kedden 10 órakor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójában. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, ravatalára a kegyelet virágait helyezik és gyászunkban együtt érző szívvel osztoznak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Guth Vilmosné született Mazalin Klára kisbéri lakos 69 éves korában elhunyt. Temetése 2017. július 22-én, szombaton 16 órakor lesz a kisbéri felső temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunkat egy szál virággal utolsó útjára elkísérik és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Samu József László a KNYKK Zrt. (a volt Vértes Volán) buszvezetője 51 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2017. július 22-én, szombaton 12 órakor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójánál. A gyászoló család és a KNYKK Zrt.
"Volt emberek. Ha nincsenek is, vannak még. Csodák. Nem téve semmit, nem akarva semmit, hatnak tovább." (Kosztolányi Dezső) Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Domján János 62 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2017. július 21-én, pénteken 13 órakor lesz a neszmélyi református temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, sírjára koszorút, virágot helyeznek és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Vas József életének 76. évében elhunyt. Temetése 2017. július 21-én, pénteken 17 órakor lesz a bábolnai új temetőben. A gyászoló család
Egy húron pendülnek / 5 órája
Agyműtétje közben gitározott a zenész
Tour de France / 5 órája
A pöttyös trikós Barguil nyerte a szakaszt
Egy kis mellékes / 6 órája
Így kereste a pénzt Will Smith felesége
makiparádé / 6 órája
Sárgaszakállas maki született a Nyíregyházi Állatparkban (galéria)
időjárás / 7 órája
Hétvégén még durvább hőség jön – meg egy kis zuhé...
kemma.hu/MTI
Késforgató / 7 órája
Ezt ne csinálja Angelina Jolie után!