Foci

2017.07.17. 16:53

A Dorog gólzáporos mérkőzésen aratott győzelmet szlovákiai riválisával szemben

Szombaton újabb felkészülési mérkőzést játszott az NB II.-ben szereplő Dorogi FC, az ellenfél ezúttal a szlovák 3. ligában érdekelt TJ Velké Ludince, vagyis Nagyölved csapata volt.

Kovács Csilla

A Dorog sikerrel vette az akadályt

A mérkőzés jó iramban kezdődött, főleg a hazaiaknak voltak helyzeteik. A vezetést a Dorog szerezte meg a 20. percben Göblyös Dániel találatával. Ez a fölény megmaradt az első félidő hátralévő részében is, így ezzel az eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második játékrészben a felvidékiek kezdtek jobban és az 53. percben Tóth Tamás góljával kiegyenlítettek. Egy perccel később szép támadást követően Mészáros Áron találatával ismét a piros-feketéknél volt az előny, de nem sokáig örülhettek a vezetésnek, hiszen a 61. percben Sobona Sándor lövése után ismét egál volt az állás. A vendégek szárnyra kaptak a rövid időn belül megszerzett két találat után és a 67. percben Horniak Marek váltotta gólra helyzetét, így a vezetést is átvették a zöld mezesek.

A játékvezető a 69. percben egy kezezést követően tizenegyest ítélt a dorogiaknak, amit Simon Attila magabiztosan értékesített. Végül a 4-3-as végeredményt Faragó Tamás állította be a 78. percben.

Schindler Szabolcs vezetőedző mérkőzés utáni értékelésében elmondta, hogy a védekezéssel abszolút nem volt elégedett, hiszen a négy rúgott gól mellé hármat kaptak. Úgy látta, hogy néhány játékos fáradt is volt, de ez nem ad felmentést az alól, hogy ilyen gólokat kapjanak. A felkészülési mérkőzések lehetőséget adnak arra, hogy ezek a hibák kiderüljenek és ki lehessen küszöbölni őket a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!