Kritika

2017.08.27. 16:13

Egyszerűen nagyszerű Kasza Tibi műsora – Kritika

Nagy indulatokat váltott ki a rajongókból, hogy véget ért Kasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsora. Bevallom, egészen tegnapig fogalmam sem volt róla, hogy van ilyen adás a tv-ben, de rögtön pótoltam vészes mulasztásom, s belekezdtem az első részbe.

K. D.

A műsor arról szól, hogy két ismert embernek kell kitalálnia, hogy az eléjük kiállított civil ugyan hány éves lehet. Ennyi. Így az első tíz percet feszengve töltöttem, és azon morfondíroztam, hogy lehet erre felépíteni egy műsort. Aztán a 11. percben elkezdtem én is kitalálgatni, hány éves lehet a delikvensünk, s rögtön utána azon vettem észre magam, hogy drukkolok a két celebnek, hogy minél több pénzt vihessenek haza. Apropó itt valóban a két játékos viszi haza a nyereményt, pedig ilyen műsoroknál az a bevett szokás, hogy jótékony célokra adakoznak belőle a sztárok.

De még ezen is sikerült felülkerekednem, mert Kasza Tibi és vendégei szórakoztatóak voltak, mindenféle erőltetettség nélkül. A következő részeknél azonban rájöttem, nem mindegy, hogy kik a játékosok, mert az adások felét rettenetesen idegesítő celebekkel pakolták tele. Mégis melegen ajánlom a műsort mindenkinek, az Irigy Hónaljmirigyes fiúk, az operettes Homonnay Zsolt vidám perceket szereznek majd, és Pápai Jocit sem hagyták ki a szórásból, így megyénk eurovíziós hősét is viszontláthatjuk.

Meglepő módon a műsornak nem lesz több évada, pedig évek óta a legviccesebb, legszórakoztatóbb vetélkedő.

Egyszerűen nagyszerű!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!