dorog

2018.01.13. 09:42

Csendben emlékeztek az ipartestületnél

A gyász mellett a jövő tervezése nem maradhatott el.

F. K.

A soraiban kistérségi vállalkozókat is tudó Dorogi Ipartestület elnökségének idei első ülése egyperces néma felállással kezdődött. Az új esztendő első napjaiban váratlan hirtelenséggel elhunyt Rajos Istvánnéra, a Rajos Szikvíz Kft. alapító tulajdonosára, az ipartestület felügyelő bizottsága elnökére emlékeztek.

A fórum első napirendi pontjában, új elemként, dr. Tittmann János polgármester tájékoztatója volt a városfejlesztési eredményekről, az idei esztendő, illetve a további évek fejlesztési terveiről, valamint az önkormányzat, intézményei, a helyi egyesületek rendezvényeiről, a város közéletét meghatározó programokról. A polgármester először vett részt az ülésen, de a tagok bíznak benne, hogy ezzel hagyományt teremt.

A folytatásban többek közt az idei munka- és rendezvényterv volt a téma. A kiemelt események közé tartozik az ipartestület megalakulása 95. évfordulójának méltó megünneplése. Fontos feladat lesz az érdekvédelmi szervezet honlapjának frissítése is. Ismét megszervezik a munkavédelmi-, illetve tűzvédelmi oktatást, megtartják a hagyományos iparos bált is, tovább él a Menedzser Klub.

Címkék#Dorog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!