Tűzeset

2021.11.01. 17:26

Teljes terjedelmében égett egy autó az M1-esen Tatabányánál

November elsején a délutáni órákban teljes terjedelmében égett egy autó az M1-esen Tatabányánál. A helyi lánglovagok két vízsugárral oltották el a lángokat.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Shutterstock

Hétfőn a délutáni órákban teljes terjedelmében égett egy autó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya térségében, a 60-as kilométerszelvényben. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esethez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A helyszínen a munkálatok ideje alatt egy sávon haladt a forgalom.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy egy dízelüzemű gépjármű kapott lángra. Szerencsére az autóban utazók épségben és időben eltudták hagyni a gépkocsit.

A hosszú hétvége alatt azonban nem csak ez volt az egyetlen szerencsétlenség. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Szombaton Tata és Kocs között hajtott árokba egy sofőr, akit a tűzoltóknak kellett kivágniuk a járműből, vasárnap pedig Bajnán csúszott meg és hajtott árokba egy Suzuki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!