megye I.

2018.04.17. 18:24

Egy gól döntött Zsámbékon, a Komárom is szoros meccset játszott

Fontos meccseket rendeztek az Atlasz Geodézia Megyei I. osztályának 23. fordulójában.

Herczeg István

A Tatai AC (sárga mezben) érvényesítette a papírformát a Vértessomló ellen, így továbbra is az élmezőny tagja

Fotó: Hagymási Bence

Koppánymonostor SE-Nagyigmándi KSK 1-2 (0-1)

Komárom, vezette: Csejtei Cs. (Fiderman M., Erdélyi D.)

Koppánymonostor: Ujszászi – Margl, Bilkó, Venczel, Pekler, Patócs (Vass, 82.), Rácz (Szőnyi, 63.), Sinkó (Tatai, 72.), Köllner (Egyed, 72.), Dávid, Hegedüs. Vezetőedző: Vigh László.

Nagyigmánd: Udvardi – Gudmon, Altrichter (Horváth, 55.), Hévizi (Viola, 67.), Nagy, Müller, Fehér, Boros, Szűcs, Simon, Járóka (Holbik, 76.). Vezetőedző: Mohácsi Antal.

Gólszerzők: Patócs (58.), illetve Szűcs (45.), Nagy (50.)

Kiállítva: Bilkó (89.), illetve Gudmon (53.), Nagy (57.)

Jók: senki, illetve mindenki

Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – Jól fog jönni a két hét pihenő.

Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Ha nincs a két kiállítás, akkor növeltük volna a különbséget, mert az ellenfél nem tudott helyzeteket kialakítani, még mi igen. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, a kettős emberhátrányban hősiesen küzdöttek, hogy megnyerjük a mérkőzést. A kiállítások jogosak voltak, de azt gondolom, hogy az első kiállításnál a hazaiak játékosát is ki kellett volna állítani.

Tatai AC-Vértessomlói KSK 5-2 (3-1)

Tata, vezette: Frank V. L. (Sirokmán A., Szijjártó M.)

Tata: Valakovics (Kovács B., 65.) – Csapó (Kovács K. S., 76.), Bombicz, Csordás G., Berki, Csordás D., Nagy (Benkő, 76.), Rába, Tebele (Járóka, 66.), Molnár, Korcsok. Vezetőedző: Wéber Roland.

Vértessomló: Sztán – Németh G., Koller, Kovács D. (Eigner Zs., 60.), Antalovits, Szepesi (Antal, 75.), Kovács K. (Batin, 46.), Einger B., Erdei (Murányi, 83.), Kovács S., Petőcz. Vezetőedző: Dupai János.

Gólszerzők: Csordás D. (10.), Korcsok (12.), Rába (19., 74., 80.), illetve Koller (42.), Kovács S. (90.)

Jók: mindenki, illetve Batin, Kovács S.

Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – Úgy kezdtünk, ahogy kell. 18.perc, és 3-0 ide. Ezután érthetetlenül kiengedtünk... Félidőben rendeztük a sorainkat, és magabiztosan, jól játszottunk tovább. Megérdemelt győzelmet arattunk. Győzelmünket „fiatal” kapusunk, Valakovics Tibor neve napjára ajánljuk. További sok sikert a Somló csapatának.

Dupai János, a Vértessomló vezetőedzője: – Az esélyesebb csapat győzött. Egyenlő partnerek voltunk, de a vezetésük után gólt rúgtuk, a második félidőt jobban kezdtük. Közel voltunk az egyenlítéshez. Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, de nem tartotta kézben a mérkőzést. A végeredmény szorosabb lehetett volna, ha néhány dolgot máshogy fújnak, de a Tata jobb csapat.

A Tatai AC (sárga mezben) érvényesítette a papírformát a Vértessomló ellen, így továbbra is az élmezőny tagja
Fotós: Hagymási Bence

Wati Kecskéd KSK-Vértesszőlősi SE 1-1 (1-1)

Kecskéd, vezette: Kiss L. (Bábszki G., Miráki G.)

Kecskéd: Ténai – Németh, Bucsi, Polyák (Greskó, 62.), Horváth, Pető, Mérten, Farkas, Neukunft, Tomayer R., Maronga R. (Kiss, 62.) Vezetőedző: Wéber Balázs.

Vértesszőlős: Giber – Juhász, Kiprich (Gulyás, 30.), Matláry, Dr. Veréb, Szappanos, Plotár, Szerencse, Hanikám, Hegedűs, Bognár (Bánhidai, 60.). Vezetőedző: Kiprich József.

Gólszerzők: Pető (35.), illetve Szappanos (2.)

Kiállítva: Hanikám (74., Vértesszőlős)

Jók: Farkas, Pető, Neukunft, Bucsi, illetve senki.

Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – Korai kapott gól ellenére a mérkőzés nagyobb részében jobban játszottunk az ellenfelünknél. Rúgtunk két kapufát, helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos ma délután egy kicsi plusz hiányzott a csapatból ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – Már a második percben nálunk volt az előny, de nem sikerült megőriznünk azt. Sajnálom, hogy nem folytatódott a jó sorozatunk, jövő héten rangadót vívunk.

Zsámbéki SK-Komárom VSE 0-1 (0-1)

Zsámbék, vezette: Szeibert P. (Katona B. M., Gabala Zs.)

Zsámbék: Lakatos – Juhász, Marticsek, Sugár, Mann, Király (Tuba, 81.), Kósa Szilágyi, Szabó, László, Veréb (Karai, 74.), Dávid. Technikai vezető: Bodó László.

Komárom: Rigó – Módi (Göncz, 86.), Kovács, Szabó, Musitz, Kiss (Végh T., 68.), Solymos, Vincze (Schiller, 81.), Katona, Kenesei, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Gólszerző: Kovács (23.)

Jók: mindenki, illetve Rigó, Módi, Kovács, Musitz.

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: – Szervezetten, alázatosan, fegyelmezetten futballoztunk. Voltak periódusok, főleg a második félidőben, amikor a Komárom fölé nőttünk. Az egy pontot megérdemeltük volna. Sajnálom a csapatomat, mert rengeteget fektetett ebbe a mai meccsbe.

Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – Borzasztó minőségű volt a pálya. Rengeteg volt a mérkőzés, a párharc, ami a szerényebb képességű csapatnak kedvezett. Megérdemelten nyertünk, kidolgozott helyzetük nem volt. Az utolsó pillanatig izgalmas volt a meccs, Rigó remekül védett.

Nyergesújfalu SE-Ácsi Kinizsi SC 10-1 (2-1)

Nyergesújfalu, vezette: Tamási P. (Fiderman Sz., Szántó R. D.)

Nyergesújfalu: Koller – Tóth, Gimesi, Manga, Nagy (Balogh, 67.), Kottra (Fellegi, 57.), Takács (Jámbor, 51.), Klányi, Katona, Szoboszlai (Szabó, 46.), Fekete. Vezetőedző: Petres Tamás.

Ács: Boráros – Szalai, Füredi, Ódor, Fehér, Sallai, Mesterházi, Kohár M., Lami, Zvér, Mészáros. Vezetőedző: Karvaj Imre.

Gólszerzők: Manga (21., 38., 51., 64., 85.), Takács (49.), Kottra (54.), Tóth (72.), Fellegi (77.), Jámbor (90.), illetve Zvér (16.)

Jók: Gimesi, Tóth, Manga, Fellegi, illetve senki.

Petres Tamás, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Sajnos az ellenfél csere nélkül jött, és egy sajnálatos sérülés miatt több, mint félidőt emberelőnyben játszottunk. Jól használtuk ki, érett, tudatos, türelmes játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Rúgtunk még négy kapufát... Örülök, hogy végre győzni tudtunk.

Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Ma azok a játékosok is cserben hagytak, akikről nem gondoltam volna. Sajnálom, hogy ilyen motiválatlan 4-5 játékosom. Az öregfiúk csapatommal is szorosabb mérkőzést játszottunk volna a Nyergessel. Én kérek elnézést, mert a játékosok úgy sem fognak.

OBSK Oroszlány-Sárisápi BSE 1-0 (1-0)

Oroszlány, vezette: Széplábi G. (Tóth R., Komáromi N.)

Oroszlány: Boros – Győri, Soós, Bukovecz, Török, Fodor, Mester (Simonka, 64.), Földi, Tóth (Kiss, 66.), Kelemen, Minárcsik. Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Sárisáp: Molnár – Fürst, Szenes (Párkányi, 55.), Szakmáry (Jantos, 50.), Pálinkás, Jurásek Zs., Fluxa, Góman, Farkas, Karcagi, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Gólszerző: Soós (43.)

Jók: Bukovecz, Kelemen, Soós, illetve Kopányi, Farkas.

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Ma küzdöttünk, mint Bem Apó. Végig mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos rosszul döntöttünk a kapu előtt elég sokszor. Türelmetlenek lettünk emiatt. Többször elcseleztük a labdát olyan szituációban, ahol egy kényszerítővel a tizenhatoson belül lehettünk volna, ennek ellenére voltak gólhelyzeteink. Fizikálisan és mezőnyben is jobbak voltunk a Sárisápnál. Végül sikerült begyűjtenünk a három pontot, gratulálok a csapatomnak.

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Gratulálok a hazai csapatnak! Elfogytunk ma, már mérkőzés előtt rossz érzésem volt a sok sérültünk miatt... Magyarázkodhatnék, de nem teszem, ma az Oroszlány többet tett a 3 pontért.

Az FC Esztergom-Bokod Transintertop meccs elmaradt, ezt április 20-án pótolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!