bajnokság

2021.06.11. 06:20

Asztalitenisz: győzelemmel zárt a második helyen a TAC

Befejeződtek a küzdelmek a másodosztályú csapatbajnokság Nyugati csoportjában, ahol a második helyen végző Tatai AC a Celldömölk elleni magabiztos győzelemmel zárta a szezont.

K. A.

Befejeződtek a küzdelmek a másodosztályú csapatbajnokság Nyugati csoportjában. A 2. helyen végző Tatai AC a Celldömölk elleni magabiztos győzelemmel zárt.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

A tataiak legjobbja ezúttal az összes mérkőzését megnyerő Sipos Viktor Levente volt. A harmadosztályban az Esztergom I. szezonbeli első sikerét aratva simán nyert Ajkán (a vendégeknél Váli Zsolt maradt hibátlan), így a hetedik helyen álló ASE nagy lépést tett a bennmaradás felé. A negyedik vonalban halasztott mérkőzéseket játszottak csapataink: a listavezető Dág Veszprémben győzött, a nyolcadik helyezett Esztergom II. pedig a második helyen álló Balatonfüred otthonában veszített.

NB I., Nyugati csoport, vegyes, 22. (utolsó) forduló

Tatai AC I.–Celldömölki VSE II. 10-4, A tatai győzelmek: Sipos Viktor Levente 3, Bak Imre Zoltán, Béres Szabolcs és Krebs Bálint 2-2, a Krebs Bálint–Sipos Viktor Levente páros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!