Tiszta víz a jövőnek, a GE-től

A vízhiány korunk és jövőnk egyik legégetőbb problémája, a megoldást pedig a GE Magyarország Víz-üzletágának globálisan legnagyobb volumennel rendelkező gyártóegységében, Oroszlányban fogják megadni rá.

Jelenleg az egyik legnagyobb globális környezeti problémát az édesvíz egyre csökkenő készlete, a vízhiány jellemzi. Ennek következményei beláthatatlanok. Az édesvíz hiánya egyre nagyobb méreteket ölt a Földön, amit Európában ugyan még nem érzünk, de a világ más, fejletlenebb részein az egészséges, tiszta ivóvízhez jutás már most is gondot jelent. A készletek kifogyóban, a társadalmakban pedig évről-évre egyre nagyobb feszültségeket fog okozni a vízhiány.

Ha a Földünkre nézünk, akkor láthatjuk, hogy annak több mint kétharmadát víz borítja, csakhogy ennek túlnyomó része sós víz. Az összes vízkészlet csupán 3%-a édesvíz, ennek nagy része viszont a sarki jéghegyekben tárolódik. Jelenleg még az egyik legnagyobb problémát nem is a vízhiány jelenti, hanem az, hogy sok helyen minőségi problémák vannak az ivóvízzel.

A mennyiségi probléma is jelen van ugyanakkor, hiszen a népesség egyre nő, a vízkészlet pedig fogyóban, kérdés, hogy mennyire lesz képes a vízkészlet kielégíteni a növekvő számú népességet.

A GE Power divízió részeként működő Water & Process Technologies globális szinten 7500 munkatárssal vezető szerepet tölt be a vízkezelési rendszerek nemzetközi piacán, lakossági és ipari területen egyaránt. Üzletágunk azon dolgozik, hogy ivóvizet juttasson olyan településekre, ahol hiány van abból és stratégiai támogatást nyújtson partnereinek a vízkészletek hatékony kihasználásában.

Cégünk élen jár a korszerű technológiák alkalmazásában és folyamatosan bővíti a fenntartható fejlődést biztosító, környezetbarát termékportfólióját. Vállalati kultúránk és értékrendünk legfőbb pillérei az elkötelezettség, a folyamatos fejlődés és a tudásszomj. Munkatársaink felelősséggel, magas szintű szakmai ismeretek birtokában azon dolgoznak, hogy vevőink igényeit elvárásaikon felül elégítsük ki.

Komárom-Esztergom megyében, Oroszlányon, a világ legnagyobb ultraszűrős víztisztító rendszereket előállító gyára található, ahol a létfontosságú víz újrahasznosítására koncentrálva a GE következő generációs víztisztító rendszereket állít elő. A cég által gyártott egyedülálló csúcstechnológiát világszerte alkalmazzák a szennyvíz jó minőségű ipari tápvízzé, vagy akár ivóvízzé alakításában.

Megépülése óta tízszeresére nőtt az üzem gyártókapacitása. Az egyik újfajta ultraszűrős membrán kifejlesztése magyar fejlesztőcsapat nevéhez fűződik. Ezt a technológiát, amelyet hamarosan Párizsban is alkalmaznak, Szingapúrtól Veresegyházig több mint 1500 helyszínen használják.

Olyan dinamikus csapat részese lehetsz, amely számára a teljesítmény a mérték. Az optimális munkavégzéshez ideális körülményeket biztosítunk, hogy neked csak az eredménnyel kelljen foglalkoznod. Személyes fejlődésedet képzési rendszerünk segíti, karriered kiteljesítésében szakmai és készségfejlesztő tréningekkel támogatunk.

Bérezési és juttatási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy átlagon felüli teljesítményedet méltó módon honoráljuk. A GE Water-nél versenyképes fizetés, és összetartó csapat vár! Pályázd meg Te is betöltetlen pozícióink egyikét a www.georoszlany.hu oldalon!

Megyei Piactér