Vízilabda

2024.05.11. 21:22

Idegenben küzdött meg a Tatabánya

Idegen medencében játszott a hétvégén a Bányász férfi vízilabdacsapata. A mérkőzés nem alakult túlzottan látványosan, de a Tatabánya sikeresen lehozta a párharcot.

Petrik József

A fővárosi gárda a játékvezetőktől „megkapta” a hazai pályát, de a Tatabánya még ezzel is megbirkózott. Egy meglehetősen közepes színvonalú mérkőzésen sok hibával pólóztak a csapatok. Így korántsem volt látványos a játék. Az első félidő döntetlenjét követően a vízművesek a harmadik felvonásban fordították a maguk javára a találkozót, és ezzel fontos győzelmet szereztek. Mégpedig megérdemelten, mert a gyenge játékuk dacára végig megalkuvás nélkül küzdöttek, hajtottak a sikerérét. 

Idegen medencében játszott a hétvégén a Bányász férfi vízilabdacsapata. A mérkőzés nem alakult túlzottan látványosan, de a Tatabánya sikeresen lehozta a párharcot.
A Tatabánya (fehér sapkában) győzni tudott a hétvégén
Fotó: Hagymási Bence / Forrás: 24 Óra

A pontvadászat két hét múlva befejeződik, de a TVSE-nek már csak egy mérkőzés van hátra.

Gebauer Lajos: - Az előző fordulóban jól játszottunk, mégis kikaptunk. Most viszont jóval gyengébb produkció is elegendő volt ahhoz, hogy megnyerjük az összecsapást. A győzelemhez gratulálok a srácoknak. Már most több pontunk van, mint a tavalyi szezon végén volt.

Vízilabda OB I. B, férfi, 24. forduló

Neptun VSC – Tatabányai Vízmű SE 8-10 (1-3, 3-1, 2-4, 2-2)

Budapest, Hajós Alfréd Sportuszoda, 100 néző, vezette: Szilágyi K., Fodor R.

Tatabánya: Szabó II. – Gombos 1, Niklász 4, Pető 1, Várnagy M. 1, Fekete B., Kósi Kelly 1. Csere: Dubinák 2, Németh A., Végh L., Galler, Vajda, Keresztes. Edző: Gebauer Lajos.

Kihasznált emberelőny: 8/3, illetve 5/2.

Gól ötméteresből: 2/1, illetve 0.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában