Sima győzelem

2024.05.05. 21:41

Egyre közelebb az álom beteljesítéséhez a Bányász

Magabiztosan, minden kétséget kizárva hozta a kötelező három pontot a Bányász.

Túri Csaba

Magabiztos sikerrel robog az aranyérem felé a Bányász

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zetovics Márió

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a pályán lévő csapatok közül melyik a jobb. Már az első félidő derekán vezetéshez jutott a Bányász, és a szünet előtti pillanatokban még egyet hozzátettek a különbséghez. A Tatabánya okosan játszva, bajnokesélyeshez méltóan kontroll alatt tartotta a találkozót. A második játékrészben semmit nem változott a játék képe, szűk fél órával a vége előtt már négy találat volt közte. 

A Bányász szurkolói ezúttal is kitettek magukért
A Bányász szurkolói ezúttal is kitettek magukért
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A lelátón helyet foglaltak az 50 évvel ezelőtt két egymást követő évben is Közép-európai Kupát nyert csapat tagjai, akik elégedetten csettinthettek az utódokat látva. Bár nem nemzetközi győzelemre hajtanak, a jelen körülmények között Tatabányán az NB3 aranyérmének is legalább ugyanúgy örülnének.

A képzeletbeli dobogón nem változott az állás, az üldöző Veszprém és a Bicske is magabiztosan tette zsebre a három pontot. Még három találkozó vár a Bányászra, hogy beteljesítse a csapat és a szurkolók közös álmát.

NBIII. Északnyugati csoport, 27. forduló
Opus Tigáz Tatabánya - Kelen SC 4-0 (2-0)
Grosics Gyula Stadion, Tatabánya, vezette: Görög Márió (Turi M., Urbán R.)
Tatabánya: Lóth - Árvai, Kovács (Hadobás 74.), Krupánszki, Szegleti, Szegő (Szalánszki 58.), Kiprich (Dala 70.), Buna (Molnár 58.), Klausz, Letenyei (Soltész 57.), Székely. Vezetőedző: Gyürki Gergely
Gólszerzők: Árvai (28.), Letenyei (45+2., 57.), Molnár (66.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában