Foci

2024.03.23. 14:00

Egy csapaton múlhat a hétvégén, hogy mennyire lesz izgalmas a bajnokság hajrája

A Környe csapatán múlik a hétvégén, hogy mennyire lesz még nyitott a bajnoki címért zajló küzdelem. Ha győznek a megye kettő aktuális fordulójában, akkor még nagy izgalmak várhatóak.

Kemma.hu

Ráfér a pihenés a szabadnapos Dunaszentmiklós gárdájára a megye kettőben, akik az utolsó két fordulóban az egész bajnokság talán két legnehezebb találkozójukat vívták meg. A többi csapatra azonban újabb feladatok várnak. A tabellát magabiztos előnnyel vezető Mocsára előzetesen könnyebb feladat várhat hazai pályán a középmezőnyhöz tartozó Bakonysárkány ellen, bár hozzá kell tenni, a vendégcsapat idén még nem szenvedett vereséget. 

Kiütéssel nyert legutóbb a Környe a megye kettő rangadóján
Kiütéssel nyert legutóbb a Környe a megye kettő rangadóján
Fotó: Viszló Balázs

Még nem dőlt el a megye kettő aranyérmének a sorsa

A forduló legizgalmasabbnak ígérkező összecsapásának a Csolnok-Környe találkozó ígérkezik. A környeiek egy hete parádés játékkal arattak nagy arányú győzelmet a dunaszentmiklósiak ellen, így egészen biztosan tele vannak erővel és duzzadnak az önbizalomtól. A Csolnok otthonában azonban biztosan nem lesz egyszerű dolguk, hiszen legutóbb még augusztusban sikerült győztesen távoznia egy csapatnak a pályájukról.

A Tatabányai Vasas immáron két győzelmet számlál zsinórban, ha a hétvégén ismét sikerülne nyerniük, akkor már most megdupláznák az őszi szezon során aratott győzelmeik számát. Erre minden esélyük meg is lesz, hiszen a mögöttük elhelyezkedő Tokod gárdáját fogadják, akik ráadásul nulla ponttal szerénykednek 2024-ben. 

Területi II. osztály 19.forduló

Máricius 24. vasárnap, 15 óra

  • Ászár KSE - Gyermely
  • Csolnoki SZSE - Környe SE
  • Mocsa KSE - Bakonysárkányi SE
  • Baj KSE - Nagyigmándi KSK
  • Piliscsévi SE - Tardosi FC -TAC
  • Tatabányai Vasas - Tokod SE
  • Ácsi Kinizsi SC - Zsámbéki Sport Klub II.

Szabadnapos : Dunaszentmiklósi SE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában