Kosárlabda

2024.01.19. 19:00

Az utolsó helyezett ellen javíthat az MVM-OSE Lions

Az oroszlányi kosarasok szombaton a Honvéd otthonában lépnek pályára. Az MVM-Ose Lions-nak nagyon kellene már a győzelem, de a fővárosiak sem brillíroznak a bajnokságban.

Szabó Alexandra Barbara

Győznie kell az OSE-nak

Forrás: 24 Óra

Fotó: V. B.

Kosárlabda NB I/A, férfi, alapszakasz, 17. forduló 
Budapesti Honvéd SE - MVM-OSE Lions 
Budapest, Ludovika Aréna, szombat, 15 óra. 

Az utolsó helyezett Budapesti Honvéd SE csapatához látogat az MVM-OSE Lions együttese. Az Oroszlány a legutóbbi mérkőzésén hazai pályán a bajnokesélyes Alba Fehérvár együttesétől kapott ki 88–106-ra, ezzel már zsinórban az ötödik vereségét szenvedte el, így 5–11-es mérleggel az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán. A székesfehérváriak elleni mérkőzésen már látható volt a javulás a Lions játékában, a csapat három negyeden keresztül megnehezítette ellenfele dolgát, azonban az utolsó játékrészben kijött a két csapat közti differencia, és végül a vendégegyüttes magabiztosan nyerte meg a mérkőzést. 

A most szombati rivális Budapesti Honvéd SE szintén nagyon rossz formában van. A csapat jelenleg az utolsó helyen áll a tabellán 4–12-es mérleggel. A két csapat előző összecsapásán az OSE hazai pályán Khalid Thomas és Kyle Riddley vezérletével 89–83-ra diadalmaskodott a budapestiek felett, hasonló kemény mérkőzés, mondhatni harc várható most is, ugyanis a Honvédnak kötelező lenne otthon a győzelem, az OSE-ra pedig még nehéz ellenfelek várnak a bajnokságban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában