Kézilabda

2023.12.01. 17:35

Záporoztak a gólok Komárom-Esztergom vármegye névadó csapatainak bajnokiján

Nagy csatában 33:35-re győzte le idegenben a Komárom VSE az Esztergomi Vitézek-Baj csapatát a Komárom-Esztergom és Fejér vármegye közös férfi megyei kézilabda bajnokságának legutóbbi fordulójában.

Walczer Patrik

A Komárom kiélezett küzdelemben szerezte meg a két pontot

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Gólzáporos találkozót hozott vármegyénk névadó csapatainak minapi bajnoki mérkőzése, melyet az esztergomi Suzuki Arénában rendeztek meg. Ugyan a találkozón tíz perc elteltével már három góllal mentek a vendégek (3:6), de az Esztergom rendre rendezte sorait, és mindig felzárkózott ellenfeléhez. A huszonnegyedik percben akár egyenlíthetett is volna a hazai gárda, ám rossz pillanatban érkezett egy kétperces kiállítás, ami után a Komárom elhúzott. Az első félidő 14:18-as eredménnyel ért véget.

A szünet után habár mindkét csapat igyekezett kihasználni a ziccereket, inkább a Komárom váltotta gólra a támadásait és a 41. percben már 20:27-re ment a Komárom. A 46. perc környékén, 22:29-es állásnál feltámadt az Esztergom, zsinórban ötször is betaláltak a komáromi kapuba.

Az 53. percben újra egy gól volt csak a különbség (30:31), érződött a győzni akarás mindkét csapat játékosain, melyre a hajráig mindkét félnek megvolt a lehetősége. Végül kiélezett küzdelemben a Komárom szerezte meg a két pontot.

A 8. forduló további mérkőzései:

MOL Tatabánya KC U23 28:24 Kisbér KC
Ácsi Kinizsi 23:28 Rácalmás SE
Vax KE Sárbogárd 30:21 Ősi Andreotti SE
Dunaújvárosi Virág KSE 41:51 MKSE

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában