NB III

2023.11.26. 16:42

Büszkeség: biztosan az élen telel az Opus Tigáz Tatabánya

Sokáig hátrányban volt az Opus Tigáz Tatabánya, de aztán simán nyert.

Herczeg István

Az élen tölti a telet az Opus Tigáz Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

NB III., Észak-Nyugati csoport, 17. forduló
ZTE FC II.-Opus Tigáz Tatabánya 1-4 (1-0)
Zalaegerszeg, vezette: Kovács G. P. (Nagy M., Hegedüs-Baráth N.)
ZTE: Senkó - Deme, Todorovski (Lengyel, 46.), Kovács, Dóczi, Soltész, Klausz (Kapus, 82.), Boros (Balabás, 82.), Bodrogi, Baloteli, Györe (Varga, 79.). Vezetőedző: Koller Zoltán.
Tatabánya: Lóth - Molnár T., Krupánszki, Székely, Katona (Hajas, 78.) - Letenyei, Kovács I., Szegleti - Kocsis, Árvai (Forró, 63.), Szalánszki (Németh, 85.). Vezetőedző: Gyürki Gergő.
Gólszerzők: Györe (46.), illetve Kocsis (60.), Szegleti (78., büntetőből), Szalásznki (81.), Hajas (89.)

Az utolsó bajnoki mérkőzésére készült az Opus Tigáz Tatabánya. A tét nem volt kisebb, mint hogy a téli szünetet az élen tölti-e a csapat. Az ellenfél a kiesés elől menekülő Zalaegerszeg volt. A hazai csapat egy-két NB I.-ben szereplő játékossal "erősített" a párharcra, így végül az első félidő legvégén meg is szerezte a vezetést. A szünetben tartott fejmosás eredményes volt, hiszen a szünet után egy másik Tatabánya jött ki, és végül négy gólt is szerzett, bár ebből hármat az utolsó tizenöt percben. A 4-1-es sikernek köszönhetően az Opus Tigáz Tatabánya az élen tölti a téli szünetet, két ponttal megelőzve a Veszprémet, és öttel a III. Kerülelet.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában