Helyi sport

2023.06.26. 22:27

Újabb kosárünnep és vidéki rekord Oroszlányon

A hétvégén Oroszlányon a helyi élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatot működtető MVM-OSE Lions szervezésében rendezték meg az országos streetball-bajnokság negyedik fordulóját.

Nagy volt a küzdelem és az érdeklődés

Forrás: Facebook/MVM-OSE Lions

Fotó:

A Szent Borbála tér parkolója, illetve a Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok közvetlen környezete már megszokott helyszíne az országos megmérettetésnek, a várakozásoknak megfelelően idén is rengeteg (105, 101+4 VIP) csapat, illetve játékos tette próbára tudását a rendezvényre kialakított 13 pályán. Az elmúlt 10 év vidéki tornáit tekintve ez országos rekord! 

Az esemény más szempontból is különleges volt, hiszen igazi nemzetközi mezőny jött össze Oroszlányon: mongol, román, szlovák és ukrán csapatok is pályára léptek. A lányoknál nyolc, a fiúknál kilenc korcsoportban hirdettek győztest, emellett ezúttal is megrendezték a különböző ügyességi versenyeket. Az egész napos, remek időben és a hagyományoknak megfelelően kiváló hangulatban megrendezett programon a szervezők a számos díj mellett rengeteg különdíjat is kiosztottak a résztvevőknek, akik között az MVM-OSE Lions számos játékosa és csapata megtalálható volt.

Eredmények: https://streetballnet.hu/eredmenyek/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában