Helyi közélet

2024.05.16. 10:34

Jeleskedett a Mikes az Európai Hulladékcsökkentési Akcióhéten

A novemberben zajló Európai Hulladékcsökkentési Akcióhéten benyújtott pályázatunkkal országos első helyezést ért el 199 nevelési-oktatási intézmény közül a TSZC Mikes Kelemen Technikum és Szakgimnázium.

Kemma.hu

Az intézmény közösségi oldalán számolt be az eredményekről, amelyek elsősorban lelkes, kreatív diákjainak köszönhetők. A Tatabányai Szakképzési Centrum nagylelkű ajándékcsomaggal lepte meg az akcióban közreműködő 42 tanulót, ezzel is kifejezve elismerését és támogatását. 

Borka Gréta és Tóber Brigitta tanárnők röviden megosztották gondolataikat az ünnepi eseményen, hangsúlyozva a dicséret, az elismerés és a motiváció fontosságát az ember életében. Elmondták: ezek a pillanatok adnak új lendületet, szárnyakat a további feladatokhoz, és fontosak a jövőbeni célok elérésében is. Emlékeztek a korábbi sikerekre, ünnepelték a jelenlegi eredményeket, és előretekintettek a még folyamatban lévő pályázatokra is. A tanárnők a jó hangulat mellett gondoskodtak az ízletes falatokról, a finom édes és sós süteményekről is. 

Vargáné Vojnár Katalin igazgató is köszöntötte az eredményes diákokat - olvasható az intézmény közösségi oldalán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában