Ünnep

2024.05.15. 12:00

A 90 éves Emma nénit köszöntötték Kisbéren

Kedden délelőtt egy újabb kerek évfordulónak örülhetett Kisbér. Özv. Bottka Mihálynét 90. születésnapja volt az apropó.

Kemma.hu

A Kisbéri Polgármesteri Hivatal hivatalos közösségi oldalán tette közzé az örömhírt, Emma néni 90. születésnapját ünnepelte.

Emma nénit születésnapja alkalmából köszöntötte Sinkovicz Zoltán polgármester
Emma nénit születésnapja alkalmából köszöntötte Sinkovicz Zoltán polgármester
Fotó: facebook/Kisbéri Polgármesteri Hivatal

90. születésnap

Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere özv. Bottka Mihálynét kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte a a Wenckheim Béla utcai otthonában, ahol Emma néni családja is jelen volt.
A polgármester a maga, a képviselő-testület, és Kisbér valamennyi lakója nevében átadta Orbán Viktor miniszterelnök úr személyre szóló jó kívánságait tartalmazó köszöntő oklevelet, valamint a város ajándékát.
Bottka Mihályné, született Neuhauser Emma 1934. május 14-én, született Ászáron. Két gyermeke született, három unokája és négy dédunokája van. Emma néninek egyetlen munkahelye volt, a Batthyány kastélyban lévő kórház konyháján dolgozott, majd 1988-ban innen is ment nyugdíjba. Lánya, László Gáborné Erzsike folytatta a hagyományt, szintén a Batthyány Kázmér Szakkórház konyháján dolgozott, és innen ment nyugdíjba.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában