Program

2024.04.01. 19:50

Húsvét az erődben: locsolt a Garabonciás, játszottak a gyerekek +fotók

Ügyességi játékok, kézműveskedés, locsolás várta az érdeklődőket az erődben húsvét alkalmából. A hétfői Locsolómentes napon színházi előadás is várta a közönséget.

Körtvélyfáy Dina

Locsolómentes napot hirdettek a Monostori erődben húsvét alkalmából. A Garabonciás Táncegyüttes hölgytagjai ennek ellenére kaptak egy kis hideg vizet a nyakukba, megidézve a közönség számára a régi locsolás hangulatát.

A húsvét alkalmából szervezett programon ügyességi játékokat is ki lehetett próbálni
A húsvét alkalmából szervezett programon ügyességi játékokat is ki lehetett próbálni
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A Kemence Egyesület izgalmas ügyességi játékokkal készült ez alkalomra, a kicsik többek között tojásokat dobálhattak és guríthattak, mágneses kacsákat horgásztak, majd kézműves foglalkozáson is részt vehettek, ahol papírból készíthettek tyúkot, álarcokat és mézeskalácsot is díszíthettek. Akik teljesítettek minden állomást, azok beválthatták az összegyűjtött nyuszis kártyákat csokoládéra.

A résztvevőket fajátékok és kosárhinta is várta, a Mocsai Népdalkör pedig megénekeltette a közönséget a Garabonciás Táncegyüttes előadása után. A nap a Magyarock Dalszínház előadásával zárult, a csoport A gonosz mostoha című családi musicalt vitte színpadra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában