Tanácskozás Tatán

2024.04.19. 19:05

Hasznos eszmecsere zajlott a Civil Központok Országos Találkozóján

Tatán tartották idén a Civil Központok Országos Találkozóját, melynek célja, hogy a hazánkban működő Civil Központok számára alkalmat biztosítsanak a tapasztalatcserére.

Kemma.hu

Bencsik János országgyűlési képviselő a Civil Központok Országos Találkozóján számolt be arról, hogy közel 15 milliárd forintnyi támogatást kapnak a magyarországi civil szervezetek. Mint azt a Facebook-oldalán írta, a kormány külön támogatást biztosít a Civil Központok számára, amelyek tanácsadással segítik az egyesületek közhasznú munkáját. A bejegyzésében azt is hozzátette, hogy a kétnapos tanácskozás során a tapasztalatok megosztására és a jó gyakorlatok bemutatására került sor.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Központ látta vendégül az országos szakmai konferencia vendégeit. A tapasztalatok, eredmények, fejlesztendő területek kidolgozásának összegzése után, a házigazdák kulturális programot szerveztek Tata ikonikus látnivalóinak bemutatására. Az időjárás is kegyes volt, így az ország minden vármegyéjéből idelátogatók megtekinthették az Öreg-tó és Cseke-tó környékét is. A Város történelmébe is betekintést kaptak a Vár, Eszterházy kastély, Kiskastély, Piarista rendház meglátogatásával. Civil Kapcsolatok Főosztályának vezetői és a Civil Központok munkatársai a visszatérés reményével búcsúztak egymástól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában